11-12-2016, 16:19
(11-12-2016, 12:55)Cichusek napisał(a):(11-12-2016, 10:31)Ado2307 napisał(a): Co do karabinu ,Cichy a nie mógłbyś zwiększyć reloadu w nim? Z tego co widzę (kupiłem sobie) jest to chyba jedyna broń ,która nie była zmieniana. Proponowałbym ten reload zwiększyć 2-3 razy. Obecnie przeładowuje on tak szybko ja pistolet...
byl 1,5x dluzszy od pistoletu, teraz zmienilem go na 2x.
jesli chodzi o ilosc aren, to zdaje sobie z tego sprawe, ze jest ich troche za duzo jak na taka ilosc graczy, ale chcialbym aby gracz mial tez wybor gdzie chce grac.
wczoraj powiekszylem jedna arene o maly kawalek i mysle, ze za jakis czas zostanie tylko ta arena (prawdopodobnie jeszcze bedzie powiekszona) albo zostanie dodana inna w zamian za tamte 3, lub jakies sie polaczy ze soba i zrobi cos w stylu "dzielnic".
co do katakumb i innych tuneli, to w takim miescie raczej to nie bedzie pasowalo.
wiem, ze lotnisko tez tam nie pasuje i nie wiem co robilo na srodku obok takich malych domkow, dlatego przenioslem je w troche oddalone miejsce (hub nalegal je zostawic).
a w sprawie sciezek to pomysle, domkow jest strasznie duzo i bedzie straszna platanina, ale moze cos wykombinuje.
Co do tych dzielnic to jestem jak najbardziej za, 1 a duza arenka. Jeszcze jakby gdzies dolaczyl do niej te wiesz, co mi pokazywales wczoraj takie wysepki drzewa junglowe, mosty
.A co do arenki, ktora usunac to mozna jakas ankiete zrobic na forum i po sprawie, bo tak to trudno ocenic, ktora sie graczom najmniej podoba.
prosze skroc czas przeladowania snajperki lub dodaj 1 nabój :c
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa