08-04-2016, 20:05
(08-04-2016, 18:50)Minecraftowy napisał(a): Wcale nie zgadzam się z Tobą.Ohooho, złapał haczyk
-Każdy normalny człowiek (w tym w Polsce),jeżeli będziesz się na niego długo gapił, to na pewno pomyśli że jesteś popierdzielony. W naszym kraju jest wiele ludzi którzy są życzliwie nastawieni do otaczającego ich świata
- w każdym społeczeństwie, nawet tym najbardziej "cywilizowanym", znajdzie się grupka ludzi którzy " podejda i ci wpi*rdolą albo się spytaa:
- co ku*wa, chcesz wp*erdol ku*wa? "
--------------------------------
"A w Polsce? Ja pierdole... W Polsce jak w lesie, k*rwa. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, k*rwa. "
Nie wiem na jakim zadupiu Ty mieszkasz, ale na pewno tak nie jest. TO że są mieścinki/ wioseczki które wydają się parchawe, zpulute, nie oznacza że takie rzeczywiście są, nie każda wioska ma budżet aby wszytko wyremontować, ale mimo to dbają o czystość, wiele jeździłem po "parchawych " miescinkach A zdanie nie bylo " obsranym gównem"
A ty Z perspektywy "gówniarza" który nie jest zadowolony z życia nie możesz oceniać realiów których NIE znasz. To że, może widziałeś jakąś zapadłą wioche, nie znaczy że w całym kraju jest tak jak mówisz
Z góry przepraszam za użyte sformułowania
¯\_(ツ)_/¯