07-27-2016, 01:39
No niby jest mniej spamu, ale proponuję (tak samo jak Łukaszeł) wyłączenie tego na próbę. Na serwerze nie ma wielkiego spamu... Niby co ludzie mogą pisać na czacie na pvp? "Sojusz"? Z drugiej strony też wiem, że KIEDYŚ była jakaś społeczność, teraz każdy kto się lubi gada na skejpie XD Więc spamu nie powinno być, a na pewno dzięki usunięciu tego rozwiązania, gracze będą się mniej denerwować.
I wiem, że teraz to co napiszę może wydawać się dziwne, ale myślę, że nawet taki czynnik jak te 15 sekund wpłynął na spadek ilości graczy na pvp. Teraz trudno tam pisać, a kiedyś naprawdę była spoko społeczność, o wiele większa motywacja by tam wejść - nie tylko gra, ale popisać z kimś normalnym, a swego czasu trochę taki osób tam było (teraz jest tylko garstka)
I wiem, że teraz to co napiszę może wydawać się dziwne, ale myślę, że nawet taki czynnik jak te 15 sekund wpłynął na spadek ilości graczy na pvp. Teraz trudno tam pisać, a kiedyś naprawdę była spoko społeczność, o wiele większa motywacja by tam wejść - nie tylko gra, ale popisać z kimś normalnym, a swego czasu trochę taki osób tam było (teraz jest tylko garstka)