07-26-2016, 09:15
1) Snajpierki
Da się określić ile ma zabierać HP strzał w głowę i ciało w odpowiednim pliku z pluginu (najczęściej config.yml) Co do zabierania HP w 100% się z Tobą zgadzam albo po prostu drastycznie zwiększyć jej cenę.
2) loganie
Jak ktoś będzie chciał uciec od walki to i tak lognie, chyba, że stirante napisze plugin (a może powstała już taki powstał - nie wiem, poszukam) na to, że jak ktoś wyjdzie z gry, to on nadal zostanie na tej arence bez ruchu i można by nadal tą osobę zabić.
3) 15 sekund
Nie ma tu co pisać, na tak. W największej ewentualności można zmniejszyć do 5 sekund.
4) Mapy
Po prostu tak. Sam zrobiłem arenkę, ale nie dostałem odpowiedzi
5) Cheaterzy i Administracja (punk dotyczący wszystkich podserwerów)
Są anty cheaty, ale takie jakieś dziwne. Gram sobie normalnie, nie nadużywam myszki a tu nagle wywala mnie do lobby ;_;
6) Ilość broni w eq
Tutaj nie wiem. Czasami ktoś lubi sobie kupić 5 snajperek [RIP lucca987]. Klikaj powoli XD Można by zrobić odstęp po między zakupami np. mogę kupić jeden przedmiot raz na 5 sekund.
7) Nowości
Dodać wyrzutnię rakiet za 400$ (wywalało by rakiety, które zabijałyby na hita.
8) Lagi i stan sieciowy serwera (punkt dotyczący wszystkich podserwerów)
Ten Twój mem to taki 4/10.
Zwiększyć RAM (chociaż będzie to "trochę'' kosztowało)
*Wszystkie te podpunkty, na które nie chce się rozpisywać*
Zgadzam się, może będą jakieś zmiany
Da się określić ile ma zabierać HP strzał w głowę i ciało w odpowiednim pliku z pluginu (najczęściej config.yml) Co do zabierania HP w 100% się z Tobą zgadzam albo po prostu drastycznie zwiększyć jej cenę.
2) loganie
Jak ktoś będzie chciał uciec od walki to i tak lognie, chyba, że stirante napisze plugin (a może powstała już taki powstał - nie wiem, poszukam) na to, że jak ktoś wyjdzie z gry, to on nadal zostanie na tej arence bez ruchu i można by nadal tą osobę zabić.
3) 15 sekund
Nie ma tu co pisać, na tak. W największej ewentualności można zmniejszyć do 5 sekund.
4) Mapy
Po prostu tak. Sam zrobiłem arenkę, ale nie dostałem odpowiedzi
5) Cheaterzy i Administracja (punk dotyczący wszystkich podserwerów)
Są anty cheaty, ale takie jakieś dziwne. Gram sobie normalnie, nie nadużywam myszki a tu nagle wywala mnie do lobby ;_;
6) Ilość broni w eq
Tutaj nie wiem. Czasami ktoś lubi sobie kupić 5 snajperek [RIP lucca987]. Klikaj powoli XD Można by zrobić odstęp po między zakupami np. mogę kupić jeden przedmiot raz na 5 sekund.
7) Nowości
Dodać wyrzutnię rakiet za 400$ (wywalało by rakiety, które zabijałyby na hita.
8) Lagi i stan sieciowy serwera (punkt dotyczący wszystkich podserwerów)
Ten Twój mem to taki 4/10.
Zwiększyć RAM (chociaż będzie to "trochę'' kosztowało)
*Wszystkie te podpunkty, na które nie chce się rozpisywać*
Zgadzam się, może będą jakieś zmiany