07-26-2016, 08:49
1) Albo podrożyć snajperkę i niech będzie za 200$ przecież to jedyna taka broń , ale ten pomyśl kroxa rez może być
2)Jestem za tym żeby na spawnie nie bylo opcji regeneracji
3)Dobrze ze jest ten anty-spam bo jak by wbiły takie dwie przyjaciółeczki i zamiast na msg pisały na chacie to byś nie skupiał sie na walce tylko na czytaniu tego co napisały.
Te 3 propozycje mi się chyba najbardziej podobają.
Teraz moja proopozycja
Nie wiem czy da sie to zrobić ale jeśli..
To.. Proszę o informacje na chacie gdy ktoś dostanie mute wyglądało by to tak.
Gracz np Melman19 został wyciszony na 10min!
Pomagało bo to w tym ze osoba ktora prowadziła z nim rozmowę na chacie widocznym dla wszystkich , to by zobaczyla ze gracz zostal wyciszony i napisał do niego/niej na /msg...
Druga propozycja
Moim zdaniem powinno sie obniżyć cenę karabinu bo nie jest najlepszą bronią a kosztuje najwięcej.
No i to chyba koniec :c
2)Jestem za tym żeby na spawnie nie bylo opcji regeneracji
3)Dobrze ze jest ten anty-spam bo jak by wbiły takie dwie przyjaciółeczki i zamiast na msg pisały na chacie to byś nie skupiał sie na walce tylko na czytaniu tego co napisały.
Te 3 propozycje mi się chyba najbardziej podobają.
Teraz moja proopozycja
Nie wiem czy da sie to zrobić ale jeśli..
To.. Proszę o informacje na chacie gdy ktoś dostanie mute wyglądało by to tak.
Gracz np Melman19 został wyciszony na 10min!
Pomagało bo to w tym ze osoba ktora prowadziła z nim rozmowę na chacie widocznym dla wszystkich , to by zobaczyla ze gracz zostal wyciszony i napisał do niego/niej na /msg...
Druga propozycja
Moim zdaniem powinno sie obniżyć cenę karabinu bo nie jest najlepszą bronią a kosztuje najwięcej.
No i to chyba koniec :c
poka poka poka