03-02-2016, 23:02
Szuka na siłę burdy za 19tom'a i tyle - nie grasz na water, nie znasz tamtejszych realiów zajmij się trybem gdzie poświęcasz czas. My poświęcamy go graczom nie swoim korzyścią - błędy zdarzają się jak widzisz każdemu. Jesteśmy ludźmi, a to nie jest prawdziwe życie. Miałeś swoje 5min i tyle.
Obrazki poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi przed milionem widzów i nie mieszaj Rzepielinki, bo to moja wina. Nie gramy "po znajomości", jeżeli zdecyduje to mnie zbanuje jak każdego innego, bo nie jest zawistna czy ugodowa, a jedynie sprawuje powierzoną funkcję najlepiej jak umie. Odpuść już i nie bądź adwokatem innych. 19 umie mówić.
Pozdrawiam palcem w którym mam zgromadzonej dużo serdecznej magii.
Z mojej strony koniec dyskusji.
---
btw: nigdzie nie wspomniałem, że głosowałem na PO - obudź się Neo.
Obrazki poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi przed milionem widzów i nie mieszaj Rzepielinki, bo to moja wina. Nie gramy "po znajomości", jeżeli zdecyduje to mnie zbanuje jak każdego innego, bo nie jest zawistna czy ugodowa, a jedynie sprawuje powierzoną funkcję najlepiej jak umie. Odpuść już i nie bądź adwokatem innych. 19 umie mówić.
Pozdrawiam palcem w którym mam zgromadzonej dużo serdecznej magii.
Z mojej strony koniec dyskusji.
---
btw: nigdzie nie wspomniałem, że głosowałem na PO - obudź się Neo.
Napisane przez backdoor z lewego połączenia przez cudzego wojskowego Samsung Galaxy Trend.