11-15-2015, 15:52
(11-15-2015, 15:36)Tomateus napisał(a): i nie jest to w tym momencie moj wymysl ale według Prawa - moge zglosić to do sądu jako sprawa cywilna -
gdzie przed sadem bedzie Admin Puyan wyjasnic dlaczego mnie zbanował - na podstawie jakiego punktu regulaminu który nie istnieje .
Wasze serwery są publiczne kazdy może ich uzywac - nie są prywatne.
po 1 nie lacz pojec serwerowych zwiazanych z cs i mc, tutaj tak jak i w wow'ie serwery prywatne to sa normalne serwery zalozone przez spolecznosc, a serwerem publicznym mozesz sobie nazwac chocby takie realms oferowane przez mojang.
po 2 jako, ze jestem wlascicielem tej strony jak i serwera, to mam do niego pelne prawa i moge kazdemu zabronic dostepu do tych platform z czystego kaprysu. widocznie puyanowi nie spodobalo sie twoje zachowanie i zostales zablokowany (zbanowany).
fakt, regulaminu nie mamy i nie bedziemy mieli, ale czy jako "specjalista od Reklamy Internetowej i Prawa związanego z reklamą internetowa" zapytales sie nas o zgode na umieszczenie reklamy na naszej stronie internetowej lub/i serwerze? nie, a powinienes to zrobic.
a mowiac po ludzku, nie chcemy reklam na serwerze i forum, nawet takich niezwiazanych w ogole z minecraftem, poniewaz to co sie bedzie dzialo na twoim ts3 nie moze byc przez nas w zaden sposob kontrolowane (np. wysylanie wiadomosci z reklama innego serwera)
![[Obrazek: sygnaturka.png]](https://sky-land.pl/sygnaturka.png)