08-07-2015, 22:29
Tak. Aczkolwiek nie.
Windows 10 ma nawalone gówna jak żaden system.
Jeszcze się tego badziewia nie da wyłączyć normalnie.
A więc tak:
Jest keylogger. Oficjalny. Microsoft pisze że wszystko co klikamy jest wysyłane do Microsoftu.
Jest brak wyłączenia autoaktualizacji. Mam neta z transferem i jakimś dziwnym trafem szybko się skończył. Patrzę a tutaj jestt włączone, że udostępniam innym pliki.
Da się wyłączyć Windows Defender, który. ..... włączy się po restarcie..
Jest super funkcja, która udostępnia wszystkie kontaktu po podłączeniu się do sieci WiFi. Jesteś na mieście, automatycznie się łączysz z siecią bo ktoś udostępnia i ten typek ma wszystkie numery ;---;
Totalnie nie rozumiem dawania dwóch paneli sterowania. Raz opcje się włączają tu raz tu.
Lokalizacje tez są wysyłane ale jak nie masz GPS w urządzeniu to jest spoko. Przynajmniej u mnie. Bo myślą że mieszkam w poznaniu. 300km błąd xd
Aha i jest Cortana, która mnie słucha 24/7 i wysyła co mówię do Microsoftu.
Ale pobrałem apke co mi te wszystkie scierwa wyłącza.
W "Ten Komputer" wywaliłem folder "Foldery".
Menu start mam takie jak w Windowsie 7 bo pobrałem aplikację.
Jest spoko
Windows 10 ma nawalone gówna jak żaden system.
Jeszcze się tego badziewia nie da wyłączyć normalnie.
A więc tak:
Jest keylogger. Oficjalny. Microsoft pisze że wszystko co klikamy jest wysyłane do Microsoftu.
Jest brak wyłączenia autoaktualizacji. Mam neta z transferem i jakimś dziwnym trafem szybko się skończył. Patrzę a tutaj jestt włączone, że udostępniam innym pliki.
Da się wyłączyć Windows Defender, który. ..... włączy się po restarcie..
Jest super funkcja, która udostępnia wszystkie kontaktu po podłączeniu się do sieci WiFi. Jesteś na mieście, automatycznie się łączysz z siecią bo ktoś udostępnia i ten typek ma wszystkie numery ;---;
Totalnie nie rozumiem dawania dwóch paneli sterowania. Raz opcje się włączają tu raz tu.
Lokalizacje tez są wysyłane ale jak nie masz GPS w urządzeniu to jest spoko. Przynajmniej u mnie. Bo myślą że mieszkam w poznaniu. 300km błąd xd
Aha i jest Cortana, która mnie słucha 24/7 i wysyła co mówię do Microsoftu.
Ale pobrałem apke co mi te wszystkie scierwa wyłącza.
W "Ten Komputer" wywaliłem folder "Foldery".
Menu start mam takie jak w Windowsie 7 bo pobrałem aplikację.
Jest spoko