07-17-2015, 11:36
ZiiiZ jak już piszesz to można by było grzeczniej, a nie przedstawiasz tu swoje żądania :/ Z tego co widziałam jak Hayer zgłaszał twoją działkę to miał 0 FPS i 0 chunk, tutaj nawet komp lepszej klasy mógłby nie pomóc. Moja dyniarka jest trochę inna niż twoja, ja tam z tego co pamiętam nie używałam do niej bloków redstone. Poza tym pisałam nawet dziś do Hayera jak był na serwerze jak to u mnie jest z FPSami i utrzymywały się na poziomie 20. Fakt faktem, że mogłam tą dyniarkę zbudować dalej od spawnu, ale spore lagi były od tych wszystkich autosklepów, a nie od mojej dyniarni i grindera zbudowanego na działce u Bielutkiego. Jasnogłaz ok, jeśli aż tak ci potrzebny, to niech ci zwrócą (o ile oczywiście admin też jest takiego zdania), ale fakt faktem, że nie musiałeś wątku rozpoczynać od naciskania na kogoś i nie jesteś jedyny w tej sytuacji, bo RXWojna1 też miał coś tam zburzone przez Cichuska. Jakby padło na mnie to na pewno bym wyjaśniała, a nie się kłóciła od razu.
Jeśli masz ochotę odwiedzaj mój kanał na YT i daj "subka" jeśli moje video są pomocne https://www.youtube.com/channel/UCRUR8Fg...4DdEyixEDw