05-22-2015, 16:23
(05-22-2015, 13:45)Rzepielinka napisał(a): Jakbyśmy tak teraz mieli wiedzieć o każdym bugu, to byśmy nie pisali na forum z problemem. Faktem jest to, że problem wystąpił i powinien zostać rozwiązany, nikt nie wiedział, że taka sytuacja może zaistnieć, a widziałam że Super się sporo napracował nad tą dyniarnią, a wiadoma rzecz, że budowanie i zbieranie itemów zajmuje dużo czasu.
no tak, tylko ze jak 3 osoby w tym temacie pisza, ze mialy cos podobnego, to czemu dopiero po zaistnialym fakcie (kradziez) dowiaduje sie czegos takiego zamiast na poczatku?
(05-22-2015, 13:42)linuscp napisał(a): Patryk nie niewiedziałem o tym bugu poza tym mozna to sprawdzic w systemie
nie mozna tego sprawdzic. nie mam zadnych logow dzialki, wpisywania komend, niczego. mam sam czat serwera (nawet bez prywatnych wiadomosci).
(05-22-2015, 15:41)ninio napisał(a): Do działki dodajesz na własną odpowiedzialność. Brak dowodów = brak bana możesz klamac
nie wiadomo czy klamie i czy go na serio ktos okradl. nawet nie wiem jak wczesniej wygladala owa dzialka. jedyne co w tej sprawie moge zrobic to sprawdzenie czy rzeczywiscie istnieje taki bug, a nawet jesli istnieje to i tak nic nie bede mogl z tym zrobic oprocz was ostrzec. tak czy siak, nie nalezy dodawac byle kogo do dzialki, a jak sie ich usuwa to lepiej sprawdzic w informacjach czy rzeczywiscie sie usunely. byc moze trzeba wpisac dokladny nick gracza ouwzgledniajac wielkosc jego liter albo cos.
![[Obrazek: sygnaturka.png]](https://sky-land.pl/sygnaturka.png)