Zażalenie za niesprawiedliwy wymiar kary
Witam ponownie!
Od razu zacznę od odniesienia się do postu Puyan'a.
Grasz Sagashi nie może wypowiedzieć się na forum osobiście ponieważ dane do jakiego konta (nie wiem dlaczego) przepadły. E-mail zapomniany także ja to za niego zrobię z jego osobistą ingerencją w to zażalenie.

Grasz Sagashi został zbanowany niesprawiedliwie. Złe czyny jakie popełnił były na tyle łagodne że permamentny ban jest zbyt ostrą karą.

Wyzywanie gracza rzepielinka zaraz po ukończeniu bana ,było zrobione pod wpływem emocji stracenia sześciu latarni. Miał on prawo również sądzić że został okradziony przez gracza puyan07 ,ponieważ na serwerze jest pod rangą ELITE a nie Moderator jak na Mod'a przystało.

(dodam ,że jeśli ktoś ma zamiar go tu obrażać ,oskarżać to proszę od razu dowody w postaci screen'a)

Proponuje aby gracz Sagashi otrzymał bana na czas 2/3 tygodni. Mam nadzieje że przez ten czas bardzo solidnie przemyśli swoje zachowanie.
Również zamierzam z nim porozmawiać na temat tego co zrobił i pouczyć.

(jest to kontynuacja poprzedniego tematu ,który został zamknięty bez możliwości wypowiedzenia się "obrońcy" Sagashi'ego ,proponuje też aby to Cichusek zajął się tą sprawą ponieważ tak jak powiedziałem przez puyana przemawia za dużo emocji do gracza Sagashi)

Wiadomości w tym wątku
Zażalenie za niesprawiedliwy wymiar kary - przez Garrick - 03-29-2015, 20:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości