Helperzy
Może by dodać z 2 helperów na serwer? i zbudować pokój sprawdzeń , Ktoś by podejrzewał że jakiś gracz ma cheaty pisze to na /helpop a taki helper bierze go do pokoju sprawdzen daje skypoe ma wejsc i mu udostępnić ekran. Łatwo będzie sie pozbyć cheaterow Smile I jak byś sie cichy zgodził to dobrzę bd zrbc rekru na tsie a nie na chat. (i za lognięcie perma dawać )
jestem za, polowa ludzi z pvp ma cheaty i to by się przyadło, lecz pewnie pomysł znowu będzie odrzucony Smile
[Obrazek: mca.png]
Do sprawdzania ludzi polecam team viewer'a
Yeep. Przekonanie 100 % pomysłowe na serwie gdzie mam gildie co chwila sprawdzanie. ale minusem jest to że ludzie podejrzewają prosów o aury i itp
Konfidencić na maluchy
w połowie na tak bo niektórzy nie mają Skypa albo ich rodzice nie pozwalają rozmawiać przez Skypa (ja skypa nie mam)
jest taki magiczny guzik chyba we wszystkich popularnych czitach "usun cheaty", albo "wylacz cheaty" i wtedy wszystko znika.
poza tym taka zabawa w sprawdzanie moze miec jakis sens gdzie na serwerze gra po 10-20 osob, a nie gdzie jest ich 150 i gdy ktos wyjdzie to nastepny wejdzie.
zreszta jak ja was znam, to kazdy by kazdego zglaszal za kazdym razem gdyby zostal zabity.

a co do pomocnikow, to nie.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości