02-01-2015, 18:43
Hej. Gdy użytkownik Michelin (sorki nie pamiętam nicku dokładnie) pisał jakieś propozycje, wyczytałam, że chcesz dodać drop ze stone. Może to zapobiegnie xray'om, ale nie wszystkim się to podoba. Nie mam x'raya (bo nie ogarniam nawet jak to zainstalować xD wkońcu jestem dziefczę bardzo ogar komputery xD) mimo to staram się nie grać i unikać serwerów z dropem ze stone, bo naprawdę łatwiej i fajniej szukać rudy diamentu, niż kopać, kopać i kopać te tunele w nieskończoność i może się okazać że znalazłeś mniej niż 5 diamentów. Drop ze stone wiąże się też z tym, że kopalnie będą bezużyteczne, a ja i inni pewnie też uwielbiam odkrywać kopalnie i wykopywać rudy. Jedyny plus jaki widzę to łatwiej będzie cokolwiek enchantować, bo będzie dropić też xp. Nawet jak będzie go wypadać bardzo mało, to wystarczy kopać duże tunele i już ma się 30 lvl. Nie popieram dropu ze stone, bo będzie narzekanie na to i na tamto. Nie każdy ma tyle szczęścia nie lepiej taki anty xray który zamienia teksture stone na rudy i inne podczas widoku z xraya? dodatkowo słabsze pecety lagują, przez co taki cheater musi wyjść z serwa. Przemyśl to
Lecimy na narty?