Mateuu, weź wyjdź, bo oczy bolą i krwawią. ;d
Istnieje takie coś jak SPACJA (TO TAKA MAŁA PRZERWA, A ZNACZY WIELE), PRZECINEK i KROPKA. Podskilluj również WCISKANIE KLAWISZY lol
Na tak.
Albo jakaś komenda? na 20 sztuk mięska na 5 minut? Ograniczenie śmieci łapanych przeze mnie przez wszystkich na pvp? ;d
Don't be so serious. Please.
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
w sumie zwierzęta respią się na działkach. To w każdej chwili je można rozmnażac
I tak pewnie cichy tego nie doda.
Discord Tag: https://youtu.be/trt5heV3Ls8
Nick: 111GigaByTe
Zwierzęta bardzo rzadko respią się na działkach, będzie biegał, biegał... biegał... może tylko jednego kurczaka znajdzie.. pff
Kod PHP:
com.epicgames.launcher://apps/Fortnite?action=launch&silent=true
O ho! Wiecie ile by barów w takim wypadku powstało! Więcej niż jest teraz sklepów. Jeśli ktoś ma zwierzęta to se je rozmnaża, a nie każdy ma.
Niech zostanie takjak jest, to nie hardcore jak tam wcześniej mówili.
[No file chose]
(11-04-2014, 20:02)Hayer napisał(a): Mateuu, weź wyjdź, bo oczy bolą i krwawią. ;d
Istnieje takie coś jak SPACJA (TO TAKA MAŁA PRZERWA, A ZNACZY WIELE), PRZECINEK i KROPKA. Podskilluj również WCISKANIE KLAWISZY lol
Na tak.
Albo jakaś komenda? na 20 sztuk mięska na 5 minut? Ograniczenie śmieci łapanych przeze mnie przez wszystkich na pvp? ;d
jeny już 1/4 internetu wie że mam problem z klaiaturą i szybko stuka a najbardziej probelm z kaliszem W lub y zamienia się na z a z na y
i to nie jest jp żże mam pisać poprownie to jet internet będe pidał jak chce XD
//temat
możesz przeciez robic bar ale jedzonko na spawnie też może być ;p bo szystki chcieli będcie za diaxy i $ pff
........................................UwU
Discord Tag: https://youtu.be/trt5heV3Ls8
Nick: 111GigaByTe
Wszędzie widziałem tak np.
woda 5$
chleb 10$
Kod PHP:
com.epicgames.launcher://apps/Fortnite?action=launch&silent=true
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
wystarczy, że będzie komenda /jedzonko i dostajemy 32 stejki na 24h. Dużo się respi zwierząt na surowcowej. Tyle no jest idealnie xD. Tylko że mięso z komendy nie da się wyrzucic ani wypasc po dedzie.
ale po co kumu butelak z wodą XD
........................................UwU
Na surowcowej się respią, ale jak ktoś je zauważy to od razu leci jak ten dzikus z kamiennym mieczem i nie wiadomo czemu zabija, no chyba że dla skóry.
[No file chose]