Od banować XD
A tak btw postępowania administracji/modów, ja myślę że jeśli chodzi o "staszność" przewinienia to cheaty>obrażanie... Jakoś za cheaty powinien być z marszu Perm a tu jest jakieś zgrywanie a nie sądzenie. Dlaczego nie zostało zastosowane (jak to bywało już w przypadku gracza home17) mute na długi okres czasu ?
¯\_(ツ)_/¯
Bo tu jest mila administracja i wierza w NIEKTORYCH userow, ze sie poprawia.
On mnie skrzywdził, więc chyba miałem prawo go zgłosić.
Tak Adamczyk to prawda że ciebie obraził, ale żeby od razu taka kara?
[Obrazek: source.gif]
Skrzywdzenie kogos pisemnie... Bez komentarza...

Moze poczekajmy na decyzje Cichuska, a przestanmy spamic?

^THIS
Nie moja wina, że cichusek dał taką kare, ja tylko zgłosiłem.
Przepraszam bardzo. Jak dla mnie ban na zawsze powinien być za... hmm... cheaty? Obrażanie administracji? Ale nie za takie coś... No proszę Was... Ja od początków mojego grania tam jestem za oskim.... Często zdarza się tak, że inni prowokują go do kłótni, a dlatego że on nie ma zapewne mocnych nerwów, wybucha...

@NalesnikZGrzybami (Croxx): po zamianie wersji na 1.8 chyba nie da się dawać mute...
Niedostępny
Bo to twoj "kolega"... Fajna sprawiedliwosc... Np.:
"E tam, kolega bede go bronic."

Ja tam mysle o tym tak:
Ban jest sluszny, ale zawsze mozna dac kolejna szanse co nie?

Czekajmy na odpowiedz Cichego.
(10-28-2014, 17:28)Rin86 napisał(a): Chciała bym prosić o od banowanie gracza oski632
Zdaje sobie sprawę z tego że obraził serwer tak jak i gracza Piliv'a. Ale czy ta sprawa na pewno zasługuję na ,,zbanowany permanentnie.". Może to ja się mylę, ale proszę o zastanowienie się jeszcze nad tym graczem, oraz karą jaką poniósł Big Grin

Yyy noo mógłby dostsc permamute i narka.

(10-28-2014, 19:01)natalia997851 napisał(a): Bo to twoj "kolega"... Fajna sprawiedliwosc... Np.:
"E tam, kolega bede go bronic."

Ja tam mysle o tym tak:

Yyy noo tak tylko jakby dostał permamute to by nie było spamu xD.

I teraz jest taka sytuacja:

Masz perma, i jak ktoś zrobi taki sam wątek to będziesz wtedy na tak, bo robi to dla Twojego dobra. A jak ktos inny dostanie bana i (np: frost) będzie prosił o ub dla niego to będziesz robic wszystko, żeby nie dostał ub.

Więc lepiej w taki sposób nie pomagać. #dobra_porada
[Obrazek: CU8BbMK.png]
Niedostępny
dla mnie sluszny ban bo wyzywa innych i kloci sie z graczmi
wiecej nie mam do powiedzenia

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości