Palma, bo kokosa nie lubie (chyba ze mleczko kokosowe) a jak sprzedawac to kilka, nie jednego
Counter Strike: Global Offensive czy Counter Strike: Source?
CS jest jakies pogiete... bierzesz thompsona i rozpiepszasz wszystko co jest dookola
zdecydowanie lepszy Battlefield 1942 albo Sniper Elite, tam to trzeba skupienia, precyzji i cierpliwości a nie -.-
¿ Minecraft czy Terraria ?
Minecraft, thompsona mowisz? Grales kiedys w cos takiego jak CS? ._.
All-in-one czy stacjonarny?
Stacjonarny
Chodzi mi o to ze tam wszystko mocno przesadzone jest, zupelnie nierealistycznie, jak w hollywodzkich filmchach, gralem kiedys w cs, jak bylem troszke mlodszy, z jakas misja na tonacym statku, innym moze sie ta gra podobac ale dla mnie dno, zero realizmu
Giant czy Wither ?
Pytanie o Majnkrafcie... Brak odpowiedzi, bo Majnkraft to kupa. ;_;
Samsung czy LG?
LG !
disney xd czy discovery channel?
Daj diamencik na:
Jak mam wybierać, to może być Discovery channel.
Kwiatek czy roslinka?
Turtle, chyba nigdy nie widziałeś Counter Strike: Condition Zero. Jest to wersja cs'a na misje. Do wyboru są dwa różne tryby gry:
1. Kampania, czyli jedna, długa gra podzielona na różne lokacje, gdzie nie możesz kupować broni ani naboji, ale możesz ją znaleźć podczas przechodzenia Kampanii.
2. Gra jak normalna podzielona na mapki, ale masz ustaloną kolejność mapek i masz minimisje do przejścia na danej mapce (np. zabij 3 przeciwników z glocka i przeżyj rundę). Z reguły są 3-4 wyzwań na jednej mapce. Dodatkowo możesz wybrać sobie 5 lub 6 towarzyszy-botów (każdy ma z góry określoną broń). Zawsze grasz Antyterrorystami.
Grałem w tą grę chyba 7 lat temu, ale ciągle ją pamiętam, lecz nigdzie jej nie mogę znaleźć za darmo do ściągnięcia.
@Temat Oni
LEE czy lee?
402 Payment Required