08-25-2014, 19:57
Minecraft nie chce się włączyć. ;/
Na początku launcher działa jak najbardziej ok, klikam 'Uruchom grę' i zaczyna się instalacja modów. Po tym zwykle na moment pojawiał się napis MOJANG i włączał się mc, a u mnie po prostu wszystko znika jakbym w ogóle go nie włączała. ;o
PS. Co dziwne, na koncie innego użytkownika tego samego komputera wszystko działa jak należy. ;o
Pomóżcie ! ;c
Może jakiś mod jest niekompatybilny. Przekopiuj wszystkie, wklejaj do mods po jednym i uruchamiaj, jak padnie po wklejeniu to znaczy, ze coś z tym modem i trzeba go usunąć. A z tym drugim użytkownikiem to dziwne xd
Don't be so serious. Please.
Folder mods pusty a nadal to samo! ;/
Wyszukaj folder %appdata% usun mc i wgraj jeszcze raz.
xD
[ciach] ~Puyan
Mam zyczu, Mc instalowałam już pare razy, jave to samo. ;/ a service packi mam. Nwm co mogło się stać. ;p Tak czy siak dzięki za pomoc ! :)
Zmień na Skajlandowy (Nie polecam.) albo KeiNett, Usuń mczyczu i .mc, Nowsza java, sterowniki do karty graficznej, Do Java Arguments wpisz :
-Xmx1G -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true
<KONIEC, TEGO NIE PISZ>
Jeśli nie pomoże to nwm, btw daj crashloga.
//EDIT Usiłujesz grać na koncie Admin (Komputer.) ? Jeśli nie to uruchom mc jako Admin i podaj hasło, bo aplikacja może nie mieć dostępu do plików.
Sama nwm jak to zrobiłam ale mc już działa. :D
Dziękuję wszystkim za pomoc! ;* :)