Ważne info dla chętnych na The Sims 2:
Na originie jest za darmo udostępnione The Sims 2 z wszystkimi dodatkami (pełna kolekcja). Żeby otrzymac tą grę, w okienku, gdzie wpisuje się kod do gry wystarczy spisać I-LOVE-THE-SIMS. Do naszej biblioteki zostaje dodana pełna wersja gry The Sims 2 z wszystkimi dodatkami. Kod został udostępniony z okazji ukończenia prac do gry The Sims 2 i koniec zainteresowań tą grą przez studio. Kod działa, sam sprawdziłem i mam już tą grę.
402 Payment Required
(07-29-2014, 18:01)lee32147 napisał(a): Ważne info dla chętnych na The Sims 2:
Na originie jest za darmo udostępnione The Sims 2 z wszystkimi dodatkami (pełna kolekcja). Żeby otrzymac tą grę, w okienku, gdzie wpisuje się kod do gry wystarczy spisać I-LOVE-THE-SIMS. Do naszej biblioteki zostaje dodana pełna wersja gry The Sims 2 z wszystkimi dodatkami. Kod został udostępniony z okazji ukończenia prac do gry The Sims 2 i koniec zainteresowań tą grą przez studio. Kod działa, sam sprawdziłem i mam już tą grę.
oczywiście ze ja wiem juz mam 60% pobierania strasznie wolno pobiera xd
@Porywacz Coraz lepiej? W The Sims 4 nie będzie basenów! :<
Ja mam 2 i 3 bo ea pisało ze zamiast małych zieci i basenów skupili się na sczegółach a tak sczerze po co wam te baseny żeby zabić sima no rany spal go dednij z głodu jest dużo różnych sposobów dam ci linka ta ten temat
http://www.thesims.com/pl_PL/news/whats-...d-whats-in
........................................UwU
07-29-2014, 21:23
(07-29-2014, 20:58)Mateuu20 napisał(a): @Porywacz Coraz lepiej? W The Sims 4 nie będzie basenów! :<
Ja mam 2 i 3 bo ea pisało ze zamiast małych zieci i basenów skupili się na sczegółach a tak sczerze po co wam te baseny żeby zabić sima no rany spal go dednij z głodu jest dużo różnych sposobów dam ci linka ta ten temat
http://www.thesims.com/pl_PL/news/whats-...d-whats-in
Nie chodzi o topienie :p chodzi o to że baseny można używać do ozdoby!
Słyszałem że w 4 będzie multiplayer p: troche te nowe simsy komiksowe będą
PS. Ten link który podałeś jest nie czytelny bo jakieś gówno zasłania mi tekst(jestem na fonie i nie mogę tego wyłączyć).
PS2. Przez was w The Sims 3 mi zachciało się grać :p
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Contra na NES!!! Znam kody do Contry, po którym gracz dostaje 30 życia na całą grę.
Jest jeden kod uniwersalny na kilkadziesiąt gier tylko na NES.
402 Payment Required
No kiedyś nie były za free jak nie masz jakiegoś chociaż 1 dodatku to se sciągni
ja akurat mam wszystkie dodatki i akcesoria do 2
........................................UwU