a Gta V ??? to zabijacka co tam robi pegi 16 a na simach jest pegi 12 i propo simy nie są brutalne chyba że tak chces to je spalasz (celowo) utapiasz(celowo!)
/edit sorki co na gta 5 robi pegi 18 !!!???
........................................UwU
W GTA tez spalasz, utapiasz celowo xd
Wyklepane z mojego wojskowego Samsung Galaxy Trend.
Heh nom ale w simach jak chcesz to robisz a tam musisz bo wypełniasz misje i kto napisał że gta ma pegi 7 ??? ma przecież pegi 18 !!!!WTF
Nie musisz, jak nie chcesz to nie robisz... Tylko masz mniejszy zakres działań / kasy
acha spoko to jak w simach zabijasz jak chcesz XD
Ale w simsach nie masz pegi z "sek*"
Jest
jak bedziesz to sobie poczytaj dam prykład z 1 dodatku losowego swpjego pegi 12 se*** przemoc online
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
leleleleleeeeel sims z pzemocą....?
gu\/\/no w gu\/\/nie
(07-29-2014, 12:25)Mateuu20 napisał(a): moim zdaniem simy są z częsci na częsć coraz lepsze z sims > sims2 > Sims3 >Sims4 a na 4 zapowiada się najlepsze zmiany a mojim zdaniem gta Jest głupie bo to zabijacka gra brutalna jak pisałem każdy lubi co innego dobra a wy piszcie co lubicie za gry
Coraz lepiej? W The Sims 4 nie będzie basenów! :<
Ja mam 2 i 3
(07-29-2014, 12:00)GoldenNub napisał(a): omg simsy...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
GTA SA,GTA Online,GTA 5
I jak dla mnie hitem bedzie The Crew
Na jakiej platformie GTA V?
UUu The Crew? Hitem będzie Forza Horizon 2
(07-29-2014, 13:10)tomsonpl napisał(a): KSP, CK2, Antarned do zabawy ;-;
No i tak ma być! CK2 zawsze najlepsze!
A moje najlepsze gry to: CK2, GTA V, Assassin's Creed(wszystkie części)
Poczujcie potęgę kapitalizmu!