07-29-2014, 08:44
Hej jeszcze wczoraj mogłem grać na sky-land.pl a dzisiaj wchodze a tu zostałeś zbanowany za multi konto co ???? niby dlaczego ja nie grałem na 2 kontach na raz a lbo ja gram na Mateuu20 !!! a to nie moja wina że był jakiś mateuuu20 wogule wczoraj później nie mogłólem wbić czemu co takiego zrobiłem !!!???
........................................UwU
NO co właśnie miałem taki temat stworzyć bo jak wbiłem na serwa widziałen apis na czeci i przekleństwa ale to był Mateuuu20 bo mojego hasła nie zgadł po co mam takie rzeczy pisać ??? i ja niby mam pisać o sobie że jestem hu*em ??? no pomyslcie to dostanie ub tylko na Mtaeuu20 XD ale potem nie mogłem się zalogować
dzwonie na 112 (tyle mam postów) XD
hmm jak patrząc na godz tego wątku to nie było mnie w domu ale ip kompa czy wi-fi ??
nie ma ip kompa ani wifi.
ip to taki wielkocyferkowy numer ktory jest przyznawany gdy sie kupi internet u jakiegos dostawcy. nikt na swiecie nie ma takiego samego jak ty.
a ip z ktorego logowano sie wtedy na serwer na obydwu kontach jest takie samo. malo tego, teraz na forum uzywasz wlasnie tego samego.
no spoko bo podejrzewam że to było wcześniej bo była u mnie znajoma nick Sweet_Lolik ale ona nigdy nie grała na sky-land.pl więc u mnie się zarejstrowała ale żuliła odemnie diaxy ale ja jej powiedziałem ze nie dam jedynie jakieś żelazo to onasię wkurzyła (wewnętrznie xd) i kiedy poszłem do kibelka prawdopodobine stworzyłla konto Mateuuu20 żeby się zemscić za te diaxy a ja póxniej nie mogłem wbić . ale wracając jak wyszłem to ona poszła na hate więc troche ją odprowadziłem a potem kuple byli na dworze więc zostałem i znowu potem fb yt itd. a dzisiaj rano wchodze a tu zostałeś zbanoany powód multikonto
to ja b ędzie z tym Cichusek ??? postaram się zeby tak nie robić i mieć kotrole
możesz jej dać banik
bo bradzo lubie ten serwer ja codziennie na nim gram to jedyny mój ulubiony serw