mam kilka pyt... na 100% wiem ze optifine to nie hack ani cheat, wiec niema bana za niego... ale co z minimapami?? rei i zan... ja mam reia w skinie zana, i nwm czy to nie hack... odpowie ktos? byłbym wdzięczny
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
Raczej tylko na HardCore i PvP możesz mieć z nią problem, bo pokazuje graczy (zależy jaki mod). Na pozostałych serwerach raczej nic Ci nie grozi, bo kilka osób dało w skargach screeny z minimapkami i nic nie dostali.
402 Payment Required
@Matusiek, zan's też.
Proponuje po prostu wyłączyć radar na tych serwerach.
Don't be so serious. Please.
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
rei minimap to nie radar. Tam ci nie pokazuje graczy i w jakich odstępach są od siebie. Rei minimap służy do zapisywania punktów (waypointów).np masz domek na swoim świecie i żeby go nie zgubić tworzysz go za pomocą klawisza "c" i ci w każdym momencie pokazuje lokalizację w tym przypadku domów. Niektóre serwery np: nasz hardcore czasami wymagają tego dodatku. Np: chodzisz po mapce i znalazłeś gildię. To sobię zapisujesz waypointa i już wiesz, gdzie jest tz gildia i jak nie masz czasu to przychodzisz tam spowrotem i ją okradasz/grifujesz.
Aczkolwiek, jeżeli na serwerze nie ma odpowiednich pluginów w stylu NoCheatPlus, to radar da się uruchomić również na Rei's Minimaps. Tylko jest to bardzo skromny radar, każdy mob/gracz/potworek to kolorowa kulka i ciężko odróżnić co jest co... Co innego Zan's Minimaps. Ten już ma radar bardziej dokładny - pokazuje gdzie są gracze, jaki skin i jaki nick, ale jeżeli chodzi o ostrość mapy to bieda zupełna xd
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Jak to CruQ ujął
Rei to nie radar
Zan ma radar dlatego jest zakazany na hc(skkfa chociaż..)
Wyklepane z mojego wojskowego Samsung Galaxy Trend.
No mapki i optifine może być ale mam do kogoś prośbe bo ja mam minecrafta na ersje czyli jak ten sky-landowy tylko ja mam innego ale są na podobnej zasadzie czyli wybieras zwersje aale nwm jak wgrywać mody jedynie co wiem to trzeba wejść w plis versons (jakośtak) i wybrać na jaką wersje jest mod .... dalej nwm XD plis powiedzcie jak to zrobić bo optifine mi się przyda a mapka w sumie też
........................................UwU
Omg xd
Po prostu pobierz wersję 1.7.2.
Pobierz Forge na tę samą wersję.
Pobierz mapkę i optifine pod forge.
Zainstaluj Forge, uruchom MC na wersji "Forge", zamknij MC, wejdź do .minecraft/mods.
Wklej tam mapke i OF.
Don't be so serious. Please.