07-04-2014, 23:26
Uuu 1700 postów FLP
FPV Corporation z o.o.
FPV Corporation z o.o.
Najgorsze gry wszechczasów
|
07-04-2014, 23:28
ja juz tak wgl mam ze teraz wiekszosc gier w ktore grałwm to sa juz nudne. Głownie w minecrafta gram dopiero 1,5 roku a juz mnie tak wciagnal ze nawet cs´a nie odpalam takie gry jak
Metin Cs Legend online Symulator farmy i inne gonwa juz nie gram. Został mi tylko minecraft i tylko hardcore dla ktorego poswiecam tyle czasu i staram sie by codziennie zeby dokoksic baszte zeby była najbezpieczniejsza od innych co tyłko potrafia zołwik z dirta postawic i kopac w doł myslac ze nikt sie tam niedosta.
07-05-2014, 10:33
Kolejny bezsensowny temat...
W dodatku plagiat. hemo17 już chyba zrobił taki temat.
07-05-2014, 11:04
Według mnie LOL (League of Legends) jest najgorszą grą, jaką widziałem. Nawet Terraria jest od niego lepsza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (07-04-2014, 23:28)CruQ napisał(a): (...) Głownie w minecrafta gram dopiero 1,5 roku a juz mnie tak wciagnal ze nawet cs´a nie odpalam takie gry jak:Ja tak jak i ty gram non stop w Minecraft'a, tylko że ty grasz dopiero przez 1,5 roku, a ja już trochę ponad 4 lata. |