Tutaj piszemy różne opinie, recenzje na temat wszystkiego oprócz serwerów Minecraft ; D
Kod:
[b]Gra/książka/film/serwer jakiejś gry/inne:[/b]
[b]Recenzja (co jest fajne, co nie jest fajne, co na plus, co na minus):[/b]
Nie ma się w sumie co rozpisywać. W sumie można w punktach raczej.
Don't be so serious. Please.
Ogulnie majnkraft jest do *upy, poniewasz nie ma dopryh aktoalizacji som gopie potki enczanty
Ja bym majnkrafta inaczej zropil
Frost & Porywacz Corporation z o.o.
Czyli
Dodałbym :
- "punkty siły, zręczności" itd.
- drugą rękę ;o
- tarcze do drugiej ręki
Usunalbym :
- koxa
- enchant
- potki
Gra: OpenTTD(inaczej Open Transport Tycoon Deluxe)
Open TTD to remake starej gry która jest darmowa i jest stale rozwijana. Celem tej gry jest prowadzenie firmy transportowej. Można wybrać różne rodzaje transportu: Pociągi, samochody, samoloty i łodzie
Później dokończę bo nie mam czasu.
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Ja mam Butterfilta 3 (ściągnąłem, jak był za free na originie), ale jak włącze, to mam takie lagi, że ledwo mogę chodzić. Wywalilo mi grę przy pierwszym zapisie w Kampanii.
402 Payment Required
#WonZeZbędnymiPostami-Usunąłem.
Tfuj tesz jest zbendny...
Baterfield 3 jest interesujący, gdyż jest w nim akcja
Minecraft:
Recenzja (co jest fajne, co nie jest fajne, co na plus, co na minus): Co jest fajnego w MC? Wszyscy wiedzą. Co nie jest fajne w MC? Raczej też wszyscy wiedzą.
Dziękuję.
Frost, nie.
Next Car Game:
Gra od Bugbear Entertaiment (?). Zachęciła mnie demówka. Pobrałem, zainstalowałem, pograłem.
Plusem napewno jest jakość tekstur, otoczenia, elementów, szczegółowość rozwałki.
Niestety osobiście nie polecam tej gry, ponieważ wg mnie jest słabo zoptymalizowana (demo to nieoficjalna wersja i mogą być w tym poprawki... wątpię), a uszkodzenia pojazdów są po 1. przesadzone, a po drugie nierealistyczne (opiszę to głębiej na kompie, bo mi tablet pada).