8. Lubił bić się na pvp i ktoś go wziął od tyłu ..... i zginą [Bez skojarzeń
]
Nie da się przestać kogoś kochać.Z czasem nauczysz się bez niej żyć...
Ewe, teraz nie robisz afery. Nie pamiętasz już tamtej kłótni? Przegrałaś ją i tym razem też wygram. A nawet jeżeli jestem chory, to co Ci do tego?
A posiadanie marzeń to nie uniżanie się. Każdy ma jakieś marzenia, tylko potrafi to sobie uświadomić, gdy będzie starszy. Przypomnij to sobie za 2-3 lata, a dowiesz się, co to jest marzenie. Marzenie to coś, co chcemy osiągnąć, ale nie jest celem.
Odbiór.
402 Payment Required
Em, dobra, ale nie masz życia, że marzenia Masz w Internecie? Jak czytam, że twoim marzeniem było zabicie głupiego królika(i to jeszcze na dodatek w Internecie, nie w rzeczywistości)to wybacz ale śmiać mi się chce.
Życia mam więcej niż Ty, a jak nie wiesz, to nie mów. A ten "głupi" królik to był królik numer 1000, na który czekałem blisko półtora roku.
Z tego, co widzę, teraz będziesz miała więcej życia poza internetem, przynajmniej do końca bana. Podejrzewam, że ten ban jest za obrażanie króliczków i mnie.
402 Payment Required
Grajcie :c Fajna gra
9.Skoczył do przepaści na s1
Nie da się przestać kogoś kochać.Z czasem nauczysz się bez niej żyć...
Lee jak masz takie chore marzenia to je realizuj, to tylko twoja sprawa jak ułożysz swoje życie.Kilkanaście lat wcześniej nie było internetu, to jakie miałbyś miał marzenia co?
Internet ma 40lat xd niezbajomy
Ludzie uczący się ortografii są lepsi od innych pod względem ortografii.
No to przecież mówię ale mi chodzi o co innego jak by nie ''było'' internetu.
O jezu -_-
Ja już wyraziłem swoje zdanie koniec kropka.Ja już nic nie pisze, oprócz tego że Ewe ma rację.