Co to jest?!
Exclamation 
Mój Nick : _PikaGirl_
nick przestępcy : SelinaVenom

Co to ma być jakieś kluby striptizu?!
Taki właśnie powstał na mojej działce !

Ja wchodzę na serwer żeby pograć a nie chodzić do klubów ze striptizem !
[/font]

Załączone pliki Miniatury

Mi się wydaje że za coś takiego powinien być ban (chyba że jest Tongue ) bo wkurzają już mnie gracze którzy myślą że są fajni budując takie za przeproszeniem gówno i spamią tym na czacie -_- Cichy jeśli nie ma za to banów to niech będą bo ja i chyba większość innych normalnych graczy nie znosi takich zboków.
Ale ja pamiętam że ty sama zapraszałaś do tego klubu. Też mogę dodać cb do działki, zrobić i napisać na tabliczce że to twój klub.
(04-20-2014, 18:38)puyan07 napisał(a): Ale ja pamiętam że ty sama zapraszałaś do tego klubu. Też mogę dodać cb do działki, zrobić i napisać na tabliczce że to twój klub.

Przydałoby się zrobić ss jak to buduje więc zgadzam się z tobą ale nie masz ss jak to pisała więc nie masz dowodów Tongue
Wcale nie puyan07

Ona chciała żebym tam pracowała więc mnie dodała !

Ja nie oszukuje !

Po prostu mnie to wkurza!
(04-20-2014, 18:46)_PikaGirl_ napisał(a): Wcale nie puyan07

Ona chciała żebym tam pracowała więc mnie dodała !

no i po co? żeby tylko szerzyć ilość zboków na serwerze? wdg. mnie striptiz w mc to głupota którą wymyślić mógł tylko jakiś gimbus który oddał mózg do przeszczepu -_- pytanie do graczy którzy się tym gównem jarają: czy naprawdę jesteście takimi za przeproszeniem głupolami że wolicie kwadratowe postacie tańczące na płotkach niż np. redtube?
No wiem ja tam w ogóle nie nic nie robie ! Tylko poprostu wkurza mnie to że to powstało koło mojej działki ! I ciągle kiedy jestem na serwie Ona zaprasza tych zboków do siebie i tam ten TEGO ......... No poprostu ...
(04-20-2014, 18:56)_PikaGirl_ napisał(a): No wiem ja tam w ogóle nie nic nie robie ! Tylko poprostu wkurza mnie to że to powstało koło mojej działki ! I ciągle kiedy jestem na serwie Ona zaprasza tych zboków do siebie i tam ten TEGO ......... No poprostu ...

Nic nie robiłaś a cię zatrudniła? aha... ale never mind jak nie ma dowodów że bierzesz w tym udział to bana nie dostaniesz. Prawa sky-land Tongue
Nie poprostu ja sie na działce pszenice zbieram a ta mi pisze "Hej ładna jesteś zatrudnie cię do mojego klubu GO ! GO ! ze striptizem"
Pozatym nie że zatrudniła tylko że dodałą lepiej? jak nie kumasz.. I nikt nie ma dowodów na to że ja go reklamowałam !
jesli jestes dodana na ta dzialke i piszesz skarge, to ta tabliczka rzeczywiscie nic nie znaczy bo moglas zmienic jej tresc.
bana nie bedzie, bo nie wiem czyj to klub, a tak to bym musial zbanowac wszystkich z tej dzialeczki.
hm.. najlepszym dowodem bylby screen jak selina reklamuje swoj klub na czacie lub pisze jakies glupie rzeczy o tym.

a tak to wiesz.. po prostu mozesz odejsc od dzialki skoro nie jest twoja i zbudowac wlasny domek.
tylko nie kradnij rzeczy.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości