Prosiłbym o unbana dla Hectorka, Tomsona, Mastertrolla i Voxela, chyba, że ktoś ma z nimi jakiś problem, to ok. ;o
Xxa_ri, oni maja bana na forum xd
===============
Wysłano z samsung galaxy trend Frosta za pomocą tapatalk pro
===============
hectorek i tak nie patrzy juz na majnkrafta..
@Xxa_Ri, wiemy. Chodzi o forum.
@Cichy To jest takie trochę głupie, że człowiek, który częściowo założył ten serwer, żeby teraz był zbanowany przez dawnego współpracownika. Ja tam się nie wtrącam, ale tak to niestety wygląda.
(04-15-2014, 18:48)Erbelion napisał(a): [...] chyba, że ktoś ma z nimi jakiś problem, to ok. ;o
Pierwsze skojarzenie: Cichy ma z nimi problem xD
Voxel ma bana za "kradzenie" obrazków rang z forum, mimo że nigdzie nie jest napisane że są własnością Cichego.
MT za "stanie obok" jak Voxel "kradł"
Hector "podobno" za reklamowanie swojego serwa
Tomson w pakiecie z Hectorem
Więc no raczej na permy nie zasłużyli....
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Cichy stworzył te ikonki a voxel je miał na swoim forum. Mt miał ikonke deva, zasłużył szczególnie na bana xD
Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Dlaczego, lol? Przecież nigdzie nie jest napisane, że to właśnie jest zabronione. Hector, jeżeli reklamował swój serwer, to powinien dostać bana, ale jeśli on mówił i polecał swój serwer w czasie, gdy sky-land.pl był jeszcze w grupie Poisonedcrafta, to przecież nie jest to nic złego.
Na przykład jeśli taki typowy ciupatong, który nazywa się KillHuman92 napisałby temat 'Jakie jest ip serwera?', a Cichy by napisał ten adres, to byłaby to reklama? Nie sądzę.