04-01-2014, 17:26
np.Bazuka- ma 2amunicje i strzela jak granat ale jak czegoś dotknie to wybucha.500$
Modzież- ma 5amunicji i wystrzeliwuj dwa granaty na raz.650$
Karabin Maxwella - strzela szybciej od karabina i zadaje 2serduszka przy 5trafieniom.250$ i ma 50amunicji
Karabin Herobrine - strzela głowami Herobrine które zadaje 3serduszka.1000$ i ma 5amunicji
Mam nadzieje że się spodobało Administracjo i dodacie do serwera sky-land.pl.
P.S. Zrobił: marcin0minecraft[/i]
Bazuka (a właściwie Bazooka) - fajne, tylko na moje 1 amunicja bo naraz nie wsadzisz 2 rakiet bez przeładowania xD
Modzież - chodziło ci o Moździerz? Ale pomysł fajny, lecz znów czepiam się amunicji. 5 to za dużo bo będzie "karabin maszynowy z granatów".
Karabin Maxwella - te szybsze strzelanie jest chyba niemożliwe, ale np. więcej amunicji i większe obrażenia to nawet nawet
Karabin Herobrine - jak to ma strzelać głowami? Proponowałbym żeby po trafieniu oślepiało na sekundę. I damage trochę za duży, padasz na 4 hity...
Takie kilka uwag
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Jestem na tak.
Jeszcze lepiej by było jakby:
1. były by nowe bronie, np. z 15 (tyle miał by VIP, a gracz - 10), czyli musiałby być nowy plugin; a także jakieś apteczki (przynajmniej z trzy rodzaje, np. z czerwonym krzyżem, z zielonym oraz z niebieskim i jedna leczyłaby, np. 1 serce, druga 3, a trzecia 6 serc).
2. była tylko jedna mapa (ale za to wielka), np jakieś miasto z blokami.
3. były jakieś fajne klimatyczne teksturki.
nowe bronie? fe.
zarobie, kupie i juz nikt mnie nie pokona chyba ze bede afk.
sa za mocne. juz na shotguna potrafiliscie narzekac ze jest za mocny.
a po co mam wprowadzac bronie o podobnej sile skoro beda prawie identyczne..
Hm nie wiem czy wiecie ale istnieje Flan's mod : Zawiera on dużą ilość broni jak i pojazdów
Jeden serwer ma tak że 1 zabicie 1 pkt i dochodzisz do 500 i ulepszasz 4 klasy : Support (Wsparcie) Szturmowiec (Medyk) Zwiadowca (Snajper) Engineer (Technik)
Na początku Wsparcie ma małego mini gun'a - Daje małe obrażenia 150 ammo w magazynku 10 granatów
Medyk ma ak47 - Duże obrażenia, Mniej o wiele ammo bo 30 i 1 klasa ma 15 potek leczacych 2 ma 20 itp 4 granaty 2 flashe
Snajper ma coś w podobie słabej wersji dragunova- 1 ammo przeładowanie 4 sekundy 4 granaty i 2 flashe
Technik Shout gun's *(niestety podpalajacy) zawiera 2 ammo 6 granatów i jedzenie jak wszystkie klasy
Jeszcze 1 :
Wsparcie - Jeżeli zabijemy osobe z koleji (Losowo) - mamy szanse otrzymać skrzynke z ammo: Kładziemy ją obok gościa z naszego Teamu i otrzymuje on ammo
Medyk dostaje skrzynke o nazwie apteczka robi się to samo, Lecz zamiast ammo leczy nas przez 10 sekund Regeneracja 2
Sniper ma skrzynke : Skrzynka Umiejętności: Daje ona speeda 2 i Jump Bosta 3 przez 30 sekund
Technik ma też skrzynke i otrzymuje on granaty...
Vip' y mają chyba 2 lub 3 klase Miecznik i Komandos i coś jeszcze lecz nie pamiętam
Miecznik na u5 (Maksa) ma Diax eq prot 1 i miecz sharp 2 (Diaxowy)
Reszty narazie nie ogranołem
Myślę że coś zmusi mnie do powrócenia na Mc-PVP bo dawno nie grałem, Mała ilość broni ciągle granaty i granaty... nie chce się grać
/Edit Są klasy Miecznik Komandos Kusznik
Miecznik na u5 Ma diax eq prot 1 miecz sharp 5 (Nowa wersja)
Komandos Żelazna zbroja prot 2 thorns 1 Karabinek mocny dosyć.. Najlepszy karabin (Vip)
Kusznik na końcu Kolcza zbroja prot 3 żelazny mieczyk sharp 3 i łuk moc 5 flame 1 punch 2 i 2 x64 strzały
A gracz zwykły ma te 4 klasy i zawsze ma Eq skórzane Blue lub Red (Kolorystyka)
Konfidencić na maluchy
Wicio twój pomysł odpada bo mało kto będzie chciał instalować modyfikacje. Z resztą z tego co mi się wydaje to najnowszy flans mod jest na 1.6.4
Hmm ale ogólem to cichy mógby się spytać MaRsOnIxA (Właściciela tego serwa)
Jakie pluginy używa.. Można by dodać wtedy te klasy itp
Konfidencić na maluchy
Wiemy, Matuśku, już to powiedziałeś.
Cichy, a możeby tak wyedytować bronie, które są już w internecie?
Wysłano za pomocą rąk.