Rosja odparła atak Francji w 1812 (chyba) i atak Niemiec w 1942 (z tego, co pamiętam), więc na pewno poradzi sobie z Ukrainą, lecz mam nadzieję, że będzie to rozstrzygnięcie pokojowe.
402 Payment Required
nie wiem czy wiecie, ale Ukraina próbuje nie zostać sprowokowana, bo ukraina tak samo jak aprilka nie chce wojny, bo jest tam rewolucja, a putin nie zaatakuje bez powodu, czyli po prostu wbił wojskami na krym i teraz 'my tu postoimy w wy nam wpier**lcie'
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
Nie k***a ide do usa i zarąbie bombe atomową.
(03-05-2014, 20:06)Voxel napisał(a): nie wiem czy wiecie, ale Ukraina próbuje nie zostać sprowokowana, bo ukraina tak samo jak aprilka nie chce wojny, bo jest tam rewolucja, a putin nie zaatakuje bez powodu, czyli po prostu wbił wojskami na krym i teraz 'my tu postoimy w wy nam wpier**lcie'
Voxel ma rację - Putin nie zaatakuje Krymu ot tak, bo zaraz pójdzie na niego UE, NATO i USA. Czeka na prowokację, a jakby co zrobi to co Hitler z Polską w 1939 r, kiedy to "upozorował" atak polski na niemców.
Post by Garden Psychopata >:3
Wysłano z tableta za pomocą Tapatalk
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
To lekcja Histy>>?? Fajny przedmiot w szkole ;D
Konfidencić na maluchy
(03-03-2014, 18:04)LowerPowerPL napisał(a): 3 WOJNA SWIATOWA SIE ZBLIZA!!! ZBIERAMY GANG KTORY SIE OPRZE ROSJI! KTO JEST Z POLSKA!
Członkowie armii:
- Ewe
- Frost
- KillHuman92
No to w teamie jest:
- słuchaczka monstercat
- mr. Ból dupy alias fydajna ekspiarka
- lekko zryty fan HTF i jego brat
xD
Dorzuć mnie to w teamie będzie jeszcze "psychopatyczny patapuf latający z maczetą" xdd
Ale na serio, to co się dzieje na Krymie to masakra... dzisiaj ogłosili niepodległość i weszli do Rosji. Oczywiście Ukraina zaprzecza, Putin potwierdza
Wysłano za pomocą Tapatalk z mojego czajnika Bosch 100S
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
STFU te referendum było nielegalne(tak samo jak obalenie Yanukowycza)
P.S to źle że słucham Monstercata? :\
Wysłano za pomocą Kotełowej appki Tapatalk
(03-17-2014, 16:25)TheGardenPL napisał(a): (03-03-2014, 18:04)LowerPowerPL napisał(a): 3 WOJNA SWIATOWA SIE ZBLIZA!!! ZBIERAMY GANG KTORY SIE OPRZE ROSJI! KTO JEST Z POLSKA!
Członkowie armii:
- Ewe
- Frost
- KillHuman92
No to w teamie jest:
- słuchaczka monstercat
- mr. Ból dupy alias fydajna ekspiarka
- lekko zryty fan HTF i jego brat
xD
Dorzuć mnie to w teamie będzie jeszcze "psychopatyczny patapuf latający z maczetą" xdd
Ale na serio, to co się dzieje na Krymie to masakra... dzisiaj ogłosili niepodległość i weszli do Rosji. Oczywiście Ukraina zaprzecza, Putin potwierdza
Lekko zryty? Bez urazy, ale ty tez xD Fanem HTF tez jestes.
Human użył zwyczajnego kamienia i wysłał post.
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )
@ewe - nie.
@human - ja jestem BARDZO zryty.