(03-03-2014, 21:12)Frost napisał(a): Ja nie będę grać, ja nie będę, eyeyeyeye, ja nie będę grać, na prysznic, na prysznic, eyeyeyeye, kops end robers polega dzisiaj na tym, w więzieniu, klawisze,... Reszta później A jak ci ruscy wodę zabiorą to prysznic będziesz brał w rzece.
(03-03-2014, 21:12)Frost napisał(a): Ja nie będę grać, ja nie będę, eyeyeyeye, ja nie będę grać, na prysznic, na prysznic, eyeyeyeye, kops end robers polega dzisiaj na tym, w więzieniu, klawisze Kops end robers polega dzisiaj na tym, w więzieniu.... Eyeyeyeye, kops end robs eyeyeyeye, wchodzić juz! Nowe moby, nowe bloki eyeyeyeye...
YouTube "jelita youtuberow"
==================
Wyslane z Samsung Galaxy Trend Frosta
==================
It's better together ...
Just another day...
==================
(03-03-2014, 21:21)Frost napisał(a): (03-03-2014, 21:12)Frost napisał(a): Ja nie będę grać, ja nie będę, eyeyeyeye, ja nie będę grać, na prysznic, na prysznic, eyeyeyeye, kops end robers polega dzisiaj na tym, w więzieniu, klawisze Kops end robers polega dzisiaj na tym, w więzieniu.... Eyeyeyeye, kops end robs eyeyeyeye,
Adam się najarał bo cytuje sam siebie i nie wie co pisze.
Dokanczam piosenke "jelita youtuberow"
==================
==================
It's better together ...
Just another day...
==================
Nie kłam! Wszyscy wiemy jak jest(Ruscy z resztą tez...)!
To że z fona wieczorem to nie znaczy najarany...
Dokanczam piosenke, bo jak bym zdecydował to by w zapomnienie poszła...
==================
==================
It's better together ...
Just another day...
==================
Ale muszę Ci powiedzieć adam że przynajmiej ty z nie wielu masz w dupie wojne (jak ja xd)
Ale tak na serio to być może zaatakują i będzie to samo co na westerplatte Francja kiwnie palcem a francua OLON XD będzie z kochankami ten teges
podczas wojny
Konfidencić na maluchy
Czy ja usłyszałem ''wojna''? ZAJEBIŚCIE! NARESZCIE MORDERSTWO I PANIKA KOFFAM! XD
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )
(03-04-2014, 15:27)WICIOXV napisał(a): ten teges ten teges ten teges ten teges ten teges ten teges ten teges
Ten teges Huehueue
xDDDDDD
Konfidencić na maluchy
|