Proponuję dodać do ntheru Withera - opcję stworzenia go w netherze, i pokonania go... ale jak i możliwość pokonania go z kolegą, np. Idę z kolegą w pewne miejsce, i tworzymy withera, bierzemy gwiazdkę i do domu... a w przypadku nie zabicia withera - zostawienie go tam gdzie był, lecz inni gracze zawsze mogą go zabić (jak taki duży mob)... bo fajnie by było np. wziąć łuk moc 5 i swtak strzał, stworzyćwithera zabićgo, i szpanować potem latarnią... z uszanowaniem proponuję: Meldrox
Pozdro
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
Według mnie dobry pomysł.
Dam sobie uciąć rękę, że Cichy powie "Nie, bo będą griefy w Netherze."
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
Jestem na TAK. Bo witcher szkieleta jest cięlżko znaleść.
Popieram... Szykujcie piłę może utniemy dziś koledze o nicku TheGardenPL rękę xD
Chcecie, żeby wszystko było dla vipów. Nie lepiej zrobić coś jak dodatkową mapkę albo warp i tam dać withera? Dodatkowo dodać teleport i ustawić kolejkę, że jak jedna osoba wejdzie, to kolejna może wejść dopiero jak wither albo gracz zginie. Dodatkowo jakiś automatyczny teleport po pokonaniu withera, żeby gracze nie blokowali.
Chociaż z drugiej strony jak będzie tylko dla vipów, to możliwe, że więcej osób będzie kupować vipa.
402 Payment Required
ludzie... ale jeśli to będzie dla wszystkich, to nie będzie sensu nawet robienie tego... bo uznajmy również że beacona można sprzedać za stak diaxów... a gracze i tak od VIPów kupują rzeczy z Netheru... więc również kupią beacona... a poza tym żeby zrobić DOBREGO beacona to trzeba co najmniej 10 żelaznych bloków... wtedy będzie sie dało dopiero zrobić wydajnego beacona...a niektórzy (bogatsi) mogą zrobić piramidę z diaxów lub nawet szmaragdów... i co? szpan... więc prosimy wszyscy CICHUSSKA aby rozpatrzył pomysł, nie zamykając odrazu tematu...
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
Ja proponuję, żeby nie było tak łatwo... Może być dla Vip bo oni utrzymują serwer, ale ten Wither powinien być silniejszy do zabicia lub admin powinien utrudnić jego przywołanie w jakiś sposób. Przykładowo przyzwanie w komnacie do której można się dostać po opłacie 2 stacków diaxów lub więcej 5-6 stacków.