11-28-2013, 16:49
Dzisiaj 28.11, chciałem wejść na serwer, jest wszystko ok, wchodzę na serwer i próbuje się zalogować, a wyskakuje mi napis : ''złe hasło'', wiec próbuje jeszcze raz i nic, aż w końcu wyrzuciło mnie z serwera za zbyt wiele prób. Nwm o co chodzi, hasło wpisuje dobrze. Proszę o kontakt z adminem.
Nie zależy mi na przedmiotach, lecz po prostu na mojej działce. Moim zdaniem to hasło było bardzo słabe, ale chciałem je dziś zmienić a tu taki troll.
jeśli masz premium to daj ss'a ze strony minecraft.net jak jesteś zalogowany, a jeśli nie to daj jakiś dowód że to twoje konto...np daj cichemu na pw swój nr tel jak kupowałeś jakąś range albo coś..
nie jestem ;p
a kupowałeś coś w sklepiku sms?
Nie, gram od moze 2 tygodni, nie mialem okazji
To napisz Pw do administratora : CichusekPL
Konfidencić na maluchy
to nie wiem...potrzebny jest jakiś dowód, że to twoje konto. Inaczej nie da rady. Niestety.
Może jednak masz jakiś dowód że to twoje konto? Jak tak to daj tutaj....
Hmmm... Mam konia na dzialce kolegi, ktory nazywa sie Plemnik xd
A tak to nie mam zbytnio dowodow. Znam koordy dzialki mojje dzialki na kartce.
Nwm czy moge ci ufac. Ale jakie moge miec dowody skoro znam stare haslo a ktos mi je zmienil, jak dla mnie to ja moge se nowe konto zrobic, nie chodzi mi o ity, ale o dzialke, chociaz wsumie tam nic nie mialem a zrobilismy se z kolegami dzielnice sredniowieczna wiec wole to odzyskac