Ej ludziska bo ja chce wrócić a tu nie ma do kogo, co się podziało że taki przeciąg na serwerze?! Wróćmy do czasów że trzeba spamować tryb żeby wbić, bo wiecznie było tak że ludzi full. Chciałbym znów to przeżyć. Brakuje troche tego, zacząłem tu grać jak miałem 9 lat a teraz no już troszke minęło, nawet udało się perma wyłapać za głupote ale to mniejsza w to, nie wiem co zawiniło czy afczenie ludzi czy brak zajęć ale kurde kiedyś też na skyblocku 1.0 było afczenie i jakoś wiecznie pełny serwer. Nie wiem może odpalcie starego Skyblocka od nowa, może starych graczy to przyciągnie (PAMIĘTAJCIE WIECEJ LUDZI NA TRYBIE TO WIĘCEJ CHĘTNYCH NOWYCH LUDZI) Naprawdę chciałbym to zobaczyć jak serwer znów tętni życiem bo nie jest gówniany bo ma swój klimacik. Aktualne skyblocki to ściek nie oszukujmy sie a na SkyLandzie jest klimat takiego klasycznego skyblocka tylko te spawnery zbędne ale do przeżycia. Błagam was zróbcie coś bo coś bym pograł i nie tylko ja zapewne. Ale nuda na serwerze dobija jak nie ma interakcji z innymi. Nie mówię tutaj o zakazie afk czy coś bo to bez sensu, aktualny system Afk jest wspaniały. Wierzę w was i czekam na info, masz mnie hezqu na dc to pisz jak coś będzie ciekawego. Buźka