Trade z wiesniakami
Yo, cichy dlaczego zmieniles z 10 trade na dzien na 8?? przez to również wiesniaki szybciej robią swoją inflacje...

Ogólnie to takie zmiany z powodu (e tam za łatwo macie trzeba wam utrudnić rozgrywkę/zarabianie) - takie zmiany jak dla mnie są kompletnie bezsensu i odechciewa się grać, tak samo z marchewkami, ziemniakami itp.
jestem na tak
Diamond sygnatura Cieplna:]
Muzyka Rekordem HiT Czasów
to przez przypadek, chcialem tylko zwiekszyc poczatkowa cene na 6 kartek, a reszta miala byc tak samo to nie wiem czemu tak sie zrobilo
[Obrazek: sygnaturka.png]
zarabianie na wiesniakach jest mocno przesadzone co widac po topce dominika Smile nikt grajacy pod zarabianie nie uzywa pracy ani niczego innego, dochody z rynku i handlu miedzy ludzmi sa znikome przez niewielka ilosc graczy, zarabianie z prac to grosze zwlaszcza ze nieraz prace dostawaly nerfy (albo ceny na skupach np marchewki).

aktualnie pracuje nad propozycją dzięki której być może coś się troche zmieni w zarabianiu tutaj (o ile przejdzie Tongue)
(05-20-2024, 11:50)Regnis_Legov napisał(a): zarabianie na wiesniakach jest mocno przesadzone co widac po topce dominika Smile nikt grajacy pod zarabianie nie uzywa pracy ani niczego innego, dochody z rynku i handlu miedzy ludzmi sa znikome przez niewielka ilosc graczy, zarabianie z prac to grosze zwlaszcza ze nieraz prace dostawaly nerfy (albo ceny na skupach np marchewki).

aktualnie pracuje nad propozycją dzięki której być może coś się troche zmieni w zarabianiu tutaj (o ile przejdzie Tongue)
ceny w skupach zazwyczaj w propozycjach rosna na itemy, ktorych nikt nie sprzedaje bo sa nieoplacalne, polecam zapoznac sie z ogloszeniami nt. zmian skup/sklep. jedynie co nerfimy to przesadzone ceny.
a dominik nie nafarmil 100% pieniedzy przez wiesniaki, juz wczesniej mial pieniadze zanim zaczal zarabiac na wiesniakach.

zamykam watek, bo temat byl juz dawno wyczerpany.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości