Discord Tag: jak chcesz to pytaj
Nick: piterox11
Witam przychodzę z propozycją, że za codzienne logowanie otrzymalibyśmy klucz który wymienilibyśmy np na: Pieniądze <osobno na każdy tryb>
vip 12 godzin <1 tryb lub całe> jakiś itemek. Dzięki temu gracze częściej by wchodzili
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
bez sensu, wygrasz vipa na 12h, zrobisz sklep, vip sie skonczy, sklep bedzie dalej, to samo z spawnerem pigmanow na sb2.0
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
znalazłem kiedyś plugin na daily rewards i napisałem o tym pomyśle cichuskowi. nie był za dodaniem takiego czegoś ze względów bezpieczeństwa i po prostu ze względu na możliwość tworzenia multikont w tym celu. też jestem przeciwny, szczególnie w to co ty proponujesz...
Discord Tag: Chrobras
Nick: Rejwx
jak by wprowadzić, że np będzie dostęp tylko o /lot to za :p ale jak wszystkie przywileje to na nie :p
Discord Tag: RastaMasio#3210
Nick: RastaMasio
jestem za drobnymi nagrodami za codzienne logowanie, nawet ten vip na 5-10 minut zeby gracz ogarnal korzysci z zakupu rangi to bardzo dobry pomysl. +1 MobGo i piterox11
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
ale wy chyba nie czaicie, w 5-10 minut dziennie, przez tydzien, zrobisz porzadny sklep tabliczkowy, i nie beda musieli vipa kupywac
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
na nie lol co wy wogole wymyslacie....