Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
A dzień dobry. Może by tak wyrzucić SkyBlocka v.1, WaterBlocka, SkyGrida i Prisona?
Powód jest prosty, brak graczy a pustki na nich odstraszają nowych.
Proponuje usunięcie zamiast reworku, ponieważ lepiej skupić graczy i nowości na kilku trybach bez brzytw Ockhama jakimi są wymienione tutaj tryby.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
WaterBlock ostatnio ma małą aktywność, więc imho zostawiłbym...
Moim zdaniem jeżeli chodzi o skyblocka 1.0 to najlepiej połączyć go z skyblockiem 2.0 i po prostu nazwać jako SkyBlock. Jest to najlepsze rozwiązanie, porównując aktywność na obu.
Co do Prisona to wszystko jedno, jakoś i tak tam nudnawo...
Co z ludźmi którzy mają tam rangi?
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
(12-19-2020, 15:50)Lort555 napisał(a): Co z ludźmi którzy mają tam rangi?
co z ludzmi ktorzy maja tam bardzo duzo?
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
1. waterblock na tak
2. nie wiem co masz na mysli hezqu piszac, zeby polaczyc obydwa tryby
3. nie jestem za usunieciem prisona
1. waterblock nie bo ostatnio gra po 10 osób
2. skyblock tak
3. Skygrid tak
4. prison tak jest nudny
(12-19-2020, 19:45)_CBS napisał(a): 2. nie wiem co masz na mysli hezqu piszac, zeby polaczyc obydwa tryby Już wyjaśniam: chodzi mi o to, by połączyć oba zamysły (dodając do sky 2.0 stoniarki np). Głównie o to, by usunąć 1.0 i zrobić z 2.0 jednego SkyBlocka.
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
(12-19-2020, 20:05)h3zquu napisał(a): (12-19-2020, 19:45)_CBS napisał(a): 2. nie wiem co masz na mysli hezqu piszac, zeby polaczyc obydwa tryby Już wyjaśniam: chodzi mi o to, by połączyć oba zamysły (dodając do sky 2.0 stoniarki np). Głównie o to, by usunąć 1.0 i zrobić z 2.0 jednego SkyBlocka.
okej, ale co z osobami ktore maja tam miliony na koncie, „legendarne itemy”, rangi, co otrzymamy po usuniaciu tego?
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
(12-19-2020, 23:05)zukuu napisał(a): (12-19-2020, 20:05)h3zquu napisał(a): (12-19-2020, 19:45)_CBS napisał(a): 2. nie wiem co masz na mysli hezqu piszac, zeby polaczyc obydwa tryby Już wyjaśniam: chodzi mi o to, by połączyć oba zamysły (dodając do sky 2.0 stoniarki np). Głównie o to, by usunąć 1.0 i zrobić z 2.0 jednego SkyBlocka.
okej, ale co z osobami ktore maja tam miliony na koncie, „legendarne itemy”, rangi, co otrzymamy po usuniaciu tego?
Pomyślmy logicznie, kto kupuje rangę na martwym trybie?
Co do itemów to trudno się mówi - coś się kończy, coś zaczyna. Takie slimorzysko próbuje od kilku miesięcy sprzedać legendarne itemy z Prisona i nie może, bo tryb zdechł i tyle. Jeżeli chodzi ci o skyblocki, to nie wiem, czy w ogóle coś dostać powinniście... Ale tak czy siak tak wygląda moje zdanie na temat rang i "legendarnych" itemów.
Discord Tag: Nacpany#8884
Nick: 00_kox
(12-20-2020, 09:10)h3zquu napisał(a): (12-19-2020, 23:05)zukuu napisał(a): (12-19-2020, 20:05)h3zquu napisał(a): (12-19-2020, 19:45)_CBS napisał(a): 2. nie wiem co masz na mysli hezqu piszac, zeby polaczyc obydwa tryby Już wyjaśniam: chodzi mi o to, by połączyć oba zamysły (dodając do sky 2.0 stoniarki np). Głównie o to, by usunąć 1.0 i zrobić z 2.0 jednego SkyBlocka.
Pomyślmy logicznie, kto kupuje rangę na martwym trybie?
Co do itemów to trudno się mówi - coś się kończy, coś zaczyna. Takie slimorzysko próbuje od kilku miesięcy sprzedać legendarne itemy z Prisona i nie może, bo tryb zdechł i tyle. Jeżeli chodzi ci o skyblocki, to nie wiem, czy w ogóle coś dostać powinniście... Ale tak czy siak tak wygląda moje zdanie na temat rang i "legendarnych" itemów. No to może nowa edycja classica? Ciekawy jakby wtedy gracze się poczuli. Przecież jakby ktos stracil 0;0 albo 1;0... Dopiero wtedy by płakali jakby nic w zamian dostali <>
|