Okradziono mnie PRZECZYTAJ ADMIN
Witam, mój nick to Ukr4inczyk_.
Przyszedł z dość dziwną sprawą nie spotykaną a więc tak

Wczoraj (6 października) kupiłem działkę, i napisałem czy chce ktoś skopać z niej kwarc no ok kilka osób się zgłosiło.
Po wyrzucałem ich wszystkich po rozkopaniu patrzyłem po wyrzucaniu 3 razy /p i, nikt nie był dodany
Po czym zacząłem budować działkę z diaxow Wbijam se dzisiaj 7 października o 19:10 ok. Ide na dom nie było diaxow patrzyłem /p i      i byli dodani ci co wczoraj z czego wcześniej patrzyłem aż 3 razy

Da coś się z tym zrobić?

P.s tam było ok. 5,5 staka blok diax.
  Odpowiedz
Kto był tam dodany przedtem
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
  Odpowiedz
YoungX_, Szymi coś nie pamiętam dalej mogłem ss zrobić ale ich wyrzucałem można na konsolce zobaczyć

Szajsu12 i jeszcze Dj_Szymi_
  Odpowiedz
Szajsu12 dzis pisal,ze sprzeda 4 staki blokow diax
Nie ma tu nic na pokaz taki mam drip svko, zimna ulica narotyki egzotyczne frugo Diamond
  Odpowiedz
To na 100 on DZIŚ PODEJRZANIE PISAL SIĘ SPYTAŁEM GO CZY MNIE OKRADL TO COŚ MI ŚMIERDZIAŁO
  Odpowiedz
nie potrafie powiedziec dlaczego tak sie stalo i czy rzeczywiscie gracze zostali usunieci z twojej dzialki.
niestety w logach serwera nie znalazlem nic podejrzanego co by sugerowalo, ze szymi cie okradl.
na jego dzialce nie znalazlem zadnych diamentow w duzych ilosciach
[Obrazek: sygnaturka.png]
  Odpowiedz
Ale kurde nie wyrażę się innym słowem, może sprzedał, nie wiadomo co z tym zrobił strata na 300k CO JA WAM TAKIEGO ZROBIŁEM

Chodzi o to że nie zapracowałem sobie na takie coś żeby ktoś mnie okradał

A i jeszcze 1. Jak kto ma jakieś dowody czy coś nagroda dla odnalazcy 50% tych itemow.

Cichusek napisz szybko dc Kacperskyy__#4741
Mam dowody
  Odpowiedz
dowody mozesz zamiescic tutaj, Cichusek nie uzywa discorda.
  Odpowiedz
Oddajcie moje diaxy
  Odpowiedz
Byku ja nigdzie dodawany nie byłem :/
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości