06-13-2019, 09:16
Witam Was kochani.
Chce wszystkim podziękować za wspólną gre , w szczegolnosci Tobie Kenvi ,bylas i jestes Najlepsza.
Toiru Ty jestes gałgan i odswiezaj mi ten fioletowy domek jak mozesz
Jak cos potrzebujesz to bierz ,pozwalam.
Boczus dzieki za wszystko.
Chce tez wymienic kilka graczy ktorych lubie: Gawroszka i Kniperka , Kacperoliwie uwielbiam Was.
Szenke i Kresa ze skybloka - jestescie naprawde zarabisci .
Adi z Prisona i tak sie bedziemy tam spotykali,bo bede wpadac sobie pokopac.
Jak ktos mi napisał ze jestem same zło, moze i tak ale lubilam tu byc, teraz bede wpadac co jakis czas.
jestem spokojna i raczej cicha ,zawsze taka bylam , i podobno nie nadawałam sie tu na Clasik , no coz jak komus to nie pasowało to trudno.
Dobra jeszcze kilka spraw musze pozalatwiac i uciekam.Jak cos to bede na Prisonie czasami.
Trzymcie sie cieplo.
Pozdrawiam Krysia ,a i jeszcze jedno bardzo brakowalo mi Sstara,Tsunani,i Elfika ich tez pozdrawiam.
nie ma ten watek ani ładu ani skladu ,ale mysle ze kazdy zrozumie.
Chce wszystkim podziękować za wspólną gre , w szczegolnosci Tobie Kenvi ,bylas i jestes Najlepsza.
Toiru Ty jestes gałgan i odswiezaj mi ten fioletowy domek jak mozesz
Jak cos potrzebujesz to bierz ,pozwalam.
Boczus dzieki za wszystko.
Chce tez wymienic kilka graczy ktorych lubie: Gawroszka i Kniperka , Kacperoliwie uwielbiam Was.
Szenke i Kresa ze skybloka - jestescie naprawde zarabisci .
Adi z Prisona i tak sie bedziemy tam spotykali,bo bede wpadac sobie pokopac.
Jak ktos mi napisał ze jestem same zło, moze i tak ale lubilam tu byc, teraz bede wpadac co jakis czas.
jestem spokojna i raczej cicha ,zawsze taka bylam , i podobno nie nadawałam sie tu na Clasik , no coz jak komus to nie pasowało to trudno.
Dobra jeszcze kilka spraw musze pozalatwiac i uciekam.Jak cos to bede na Prisonie czasami.
Trzymcie sie cieplo.
Pozdrawiam Krysia ,a i jeszcze jedno bardzo brakowalo mi Sstara,Tsunani,i Elfika ich tez pozdrawiam.
nie ma ten watek ani ładu ani skladu ,ale mysle ze kazdy zrozumie.