czemu fragmenty nie umiesz czegoś lepszego powiedzieć albo napisać
Pomocnik Admina też człowiek wszystkich graczy nie ogarnie a ty sniperek przesadzasz czasem
Szkoda że to ty większości mnie wyzywałeś np w sprawie działki którą 1 zająłem xdd
LWG ✊✊✊
KSl9 może trochę fakt ale wiesz czego sie nauczyłem przez te 3 lata po 1 aby walczyć o swoje po 2 jak masz problem rozwiąż go sam ale dokładnie bo nikt ci nie pomoże 3 życie zawsze cie kopnie w dupę po 4 nie donoś a będzie kul i 5 rodzina to złoto dlatego tak reaguję jak kto kolwiek gdzie kolwiek wyzwie rodziców.
Lutyn serio za to ze jedziesz caly czas po rodzicach ale w taki sposób aby większość sie nie domyśliła , to naprawde spotkajmy sie bo naprawde lubie się odegrać osobie co przegina pałę. A ten wątek jest głównie przez cb i to ze Tails nwm dla czego ale ceni cb bardziej choć administracja nie powinna trzymać żadnej ze strony to teraz mu sie oberwie przez cb głownie
A tamtego tematu nie będę żnów zaczynał bo wiesz że nie byłem na tabletkach a ty jak typowy sukin syn to wykorzystałeś i droczłeś sie dalej tak aby mnie wnerwić jeszcze bardziej
Skąd masz taką pewność , że mu się oberwie??
Ja jestem zdania , że Tails słusznie zareagował a Ty robisz gówno burze. I też lubisz prowokować. Mnie od konfidentów wyzywasz a teraz co sam robisz... Naprawdę chłopie zastanów się co robisz i co reprezentujesz. Zaczyna się jak sytuacja z Hubem. Tylko , że z tego co widzę nie było wcześniej skarg na Tailsa. Tylko Ty jakoś nwm... reagujesz bo Cię ukarał.
Nie zabieram więcej głosu w tej sprawie bo według mnie Tails dobrze sprawuje się w swojej funkcji. Pozdrawiam Sstar.
Zawsze i wszędzie Sstar będzie.
Pozdrawiam.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Fajną masz logikę. Powtórzę: oprócz tych 3 ss z tym jednym "ryj" i za kilka tekstów które wulgarne jakoś bardzo nie były - czyli za to już dostał karę, czy masz jakieś dowody na tego Lutyna? Bo jak dla ciebie tekst typu "uważaj aby tobie mama nie weszła do pokoju" obraża rodziców, a to że wyzywałeś go od najgorszych nic nie znaczy, to ja już nie wiem co w twojej głowie siedzi. Przed chwilą pisałeś że nigdy mnie nie obraziłeś... Impression no gdzie ty jesteś...
SniperAK17 nie chce nic mówić, ale ja np za /epay dostałem 2 DNI, zamiast mute, a zamiast mieć ból d*py, poszedłem na konkurencyjny serwer, potem wróciłem na serwer ;p.
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
jaja jak berety. zamykam, a mądrych panów banuję