Dzieki za perma ale to jest nie stosowne! ale ok nara. I i co do mk to jak byś wiedział to mój kolega mi pow że dostał bana wiec mam mu ity zabrać ale ok dzieki ! ;}
A i powracam do wątku macisława że niby ma mk a nie hmm
Dobrze a teraz mi wytłumacz jakie mk jak macisław mial mk to dostał UB mimo to ze maja takie same IP a po 2 moze OrzelBialy ma x ray ma bana na 10 dni ok ale za ja hmm ciekawe jak mieszka 5 domów od mnie.
Nie mieszka ze mna XD ale pow czemu ja dostałem bana za x ray-nie mam go. Po 2 yhm mk nwm ja nie MAM mk zrozum to. A jak dajesz bana za NIC to jesteś naprawde ,,DOBRYM ADMINEM'' ;D
Ej czek przecież Tailis wysłał ss IP ich i były identyczne wiec nie ogar
wyslalem Ci niepodwazalny dowod, ze masz multikonto. poza tym kiedys sie do niego przyznales, jednak dalej twierdzisz, ze dostales bana za nic. nie widze sensu dalej z Toba rozmawiac.
Wiesz jak mi pokażesz ss że sie przyznałem niby OrzelBialy to mj mk to ok
A niepodważalny haha śmieszne to ci mówie że nie mam mk ;] I jak chcesz mg ci wysłać ss mj kolegi i mnie ok a i jak chcesz to jeszcze mj dziewczyny jak chcesz oczywiście.
A i tak twierdze że dostałem za NIC bana bo ja nie mam ani mk ani x ray mój kolega ma x ray dostał za to bana na 10 dni ale potem szanowyny ,,najlepszy'' Boczuś stwierdził że jeśłi wszedłem bo 4 minutach to odrazu mk.
Ja uważam że za mk i x ray ja nie dostałem i po 2 mój kolega powinien dostać bana na 10 dni jak było.
a ty jesteś tak niby sprawiedliwy że wiesz wszystko kiedy kto ma mk a kto x ray .
Wiec jak dla mnie mój ban jest za nic i powiniem dostać UB a mój kolega za xray 10 dni bo tak dałeś
ja mam takie samo ip jak inne osoby korzystające z tego samego dostawcy, ale to co ty piszesz jest bez sensu
ciągle zapętlasz to samo podważając argumenty Boczka, a nie rzucasz żadnych swoich, które mają sens
weź bana na kilka dni, przeczekaj i graj bez cheatów