Piszac bezsensowne posty i klocac sie ale no zniechecacie Cichuska do sb i do decyzji.
Według mnie taki pomocnik nie jest tu potrzebny, powiedziałbym nawet, że bardziej szkodzi niż pomaga
Hub bardzo mało teraz banuje, nie wchodzi na serwer tak często jak Tails, a jak już się do niego pisze na fb żeby wszedł bo coś tam to oddaje czarną robotę Tailsowi. To po prostu nie jest odpowiednia osoba. Zadaje się z wieloma osobami, ma swoich zwolenników i wrogów. Tych pierwszych uwielbia i nie karze ich tak samo jak tych drugich. Odkąd Hub jest pomocnikiem ten temat rodzi kontrowersje. Po prostu serwer nie potrzebuje ani nie chce takiego administratora
Wtrącam swoje zdanie
Hub zbanował ReibowGhost bez karnie za niby cheaty a zbanował ją bez żadnych dowodach na pistoletach a nie był przy tym bo widziała jak się strzela z kimś tam i nagle jak umarła pisze że ban za cheaty (pewnie chciał pokazać że jednak coś robi proszę o jakiś film dowód a jak nie to o jej odbanowanie.
UWAGA UWAGA UWAGA
Proszę o odpowiedź
Myślę że wątek będzie odczytany.
Ale Decyzja należy Do właściciela .
Możecie pisać te wątki ale : Myślicie że coś zdziałacie? Odpowiedz brzmi : Nie.
Wszystkie decyzje podejmuje właściciel czyli Cichusek .
Wątki o Hubercie są zazwyczaj odsuwane na bok. A dla czego? A dla tego że Cichusek wie kto jest w administracji i wie co ma dana osoba za karkiem.
To tyle możecie się nie zgadzać z moim zdaniem ale szczerze mam to w nosie. Każdy ma prawo do swojego zdania.
Zawsze i wszędzie Sstar będzie.
Pozdrawiam.
(03-31-2018, 14:52)SelinaVenom napisał(a): (03-31-2018, 14:50)Sstar napisał(a): Myślę że wątek będzie odczytany.
Ale Decyzja należy Do właściciela .
Możecie pisać te wątki ale : Myślicie że coś zdziałacie? Odpowiedz brzmi : Nie.
Wszystkie decyzje podejmuje właściciel czyli Cichusek .
Wątki o Hubercie są zazwyczaj odsuwane na bok. A dla czego? A dla tego że Cichusek wie kto jest w administracji i wie co ma dana osoba za karkiem.
To tyle możecie się nie zgadzać z moim zdaniem ale szczerze mam to w nosie. Każdy ma prawo do swojego zdania.
Skoro wie to czemu nic z tym nie robi?
Możliwe że nie widzi sensu zmiany administratora.
Zawsze i wszędzie Sstar będzie.
Pozdrawiam.