12-19-2017, 20:49
Nie wkurzajcie się za dużo wątków to mój ostatni,mam pewną sprawę dla Cichuska sprawa polega na tym że mój kolega Szymo012PL bardzo chce unbana (pisze za niego) bo wiem o tym że napewno to pszemyślał i się zmieni też dobrze go znam i wiem o tym jaki był nie musimy ukrywać że dostawał dużo banów takie jak loganie i inne rzeczy.Więc zgadzam się żeby dostał z tego permamentnego chociaż na 9 dni albo tyle za ile uważa Cichusek,więc proszę drogi Cichusku o unbana obiecuję że się zmieni. Pozdrawia SzyMix012
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
To nie twój kolega, tylko ty. I nie pisz tyle wątków, bo zamiast unabana dostaniesz warna. I tak też proponuję.
ja jestem kolegą Szymo012PL i szymo012pl ma ze mnom konto czasami psize on czasami ja ja w tej hwili to napisałem gluptasie
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
wybacz, ale podobieństwo nicków na forum i w grze jest zbyt duże, żebyśmy mogli Ci wierzyć.
pszyznam ze mi sie trohe spodobal wienc zgapile ale szymo012pl to muj kolega (kuzyn)
To czemu piszesz za tego kolege czy tam kogos z rodziny? Niech sam to zrobi, mysle ze na pewno nie dostanie unbana.
Pozdrawiam
troshe zgapilem od szymo ale ja jestem szymix czyli jego kolega kuzyn
bo szymo ma na imie szymon a ja Marek
Miecz19 szymo sie wstydzi ...
poprostu szymo012pl to muj kuzyn i z niego zgapilem nick troszke xd mam na imie Marek a szymo szymon
Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
To nie kuzyn, tylko ty I przestan prosic o unbana, bo ciagle zakaldales multikonta I jeszcze udawales, ze to nie ty
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa