Unban
witam dostalem w pazdziernku perma na koncie Sebi98 za oszustwo ja nikogo nie oszukalem i nie slusznie mam tego perma to nie sprawiedliwe zostalo mi tamduzo itow i diaxow chce je spowrtoem i kase tez mam teraz konto SebiX_ i gram na jich bo nie zasluguje na tego perma prosze o unaban na Sebi98 mam wazne rzczy tam
Jestem za unbanem. Nie ma na Ciebie żadnej skargi a w dodatku ten ban jest Twoim pierwszym.

Niedostępny
Jeśli te "ważne rzeczy" były na Twoich działkach, to zostały one już usunięte. Pozatym jeżeli dostajesz perma to nie powinieneś zakładać nowego konta i na nim grać, wiec nie dostaniesz unbana.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
jesli sie przyznales do posiadania multikonta to nie masz szans na unbana. A masz bardzo mala szanse na unbana bo to tylko 1 miesiac.
Pozdrawiam
Niedostępny
nie pamietam hasla do konta jesli mozna bylo mi wyslac prosze
Bana dostałeś niedawno, a oszustwo musiało być na tyle poważne, że otrzymałeś bana permanentnego (na zawsze). Mógłbyś nam coś opowiedzieć o tym oszustwie? Wiedz, że założenie nowego konta zmniejsza Twoje szanse na odbanowanie.
na Sebi98 nie dostalem ani razu bana to bardzo sie zdziwailem ze za oszustwo perm nagle nie bede duzo mowil o tym gosc mnie raz tez oszukal ale darowalem chcialem sie odegrac . a konto pozwolilem sobie zalozyc ze wzgledu na to ze perm tak nagle przesada troche
(11-11-2017, 20:13)SebiX napisał(a): na Sebi98 nie dostalem ani razu bana to bardzo sie zdziwailem ze za oszustwo perm nagle nie bede duzo mowil o tym gosc mnie raz tez oszukal ale darowalem chcialem sie odegrac . a konto pozwolilem sobie zalozyc ze wzgledu na to ze perm tak nagle przesada troche

1. Jeśli oszustwo było na dużą skalę, to ban permanentny jest odpowiednią karą.
2. Nawet gdyby skradziono Ci 10 głów gracza, nie masz żadnego prawa do oszustwa.
3. To na za dużo sobie pozwoliłeś.
Teraz nie jest ważne, dlaczego to zrobiłeś, bo nie masz dowodów na to, że wcześniej zostałeś oszukany. Nie jestem za odbanowaniem.
to chociaz na konto SebiX_ kase
(11-11-2017, 20:41)SebiX napisał(a): to chociaz na konto SebiX_ kase

Nic nie odzyskasz, możesz za to zyskać bana. Twoje stare konto nie zostanie odbanowane, nie licz na zwrot czegokolwiek kiedykolwiek.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości