My proposition.
Hejeczka naklejeczka, jako iż wróciłem to standardowo propozycja. Proponuję zmienić żeby mapa netheru i mapa surowcowa aktualizowała by się codziennie lub co 7dni, lub mapa surowcowa codziennie a mapa netheru co 7 dni (jeśli się tak da). Trzecią opcją jest wprowadzenie tylko na okres wakacji codziennego restu obydwu map. Ta trzecia opcja mogłaby przyciągnąć sporą liczbę gracz i zachęcić ich do zakupu vipa czy Svipa.

EDIT: Jeszcze można byłoby zmienić mapę surowcową, tylko tym razem dodać na niej spawn a na tym spawnie losowe tp i też możliwość swobodnego wychodzenia ze spawnu. Można też oczywiście po prostu ją zmienić xD
Na nie.
Popełniłem samobójstwo, nie żyję.
(06-24-2017, 12:06)ZabijakaPL1337 napisał(a): Na nie.

Jakieś argumenty, może też podasz opcję która Ci nie pasuje?
Po prostu na nie Smile
Popełniłem samobójstwo, nie żyję.
Ja bym dodal do netheru ten spawn, co kiedys rider pisal jak sie nie myle.
Także jestem na nie Smile
(06-24-2017, 12:33)ZabijakaPL1337 napisał(a): Po prostu na nie Smile

(06-24-2017, 12:34)M_A_T_I napisał(a): Ja bym dodal do netheru ten spawn, co kiedys rider pisal jak sie nie myle.

Cichusek się wypowiadał, że przy dodaniu nowej mapki dopiero można zrobić coś takiego, bo teraz musiał by przy każdym resecie budować nowy spawn.

(06-24-2017, 12:35)spenser napisał(a): Także jestem na nie Smile

Ciebie też zapytam o jakiś argument.
A jak dla mnie propozycja do przemyślenia do cichuska podoba mi się.
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
(06-24-2017, 12:34)M_A_T_I napisał(a): Ja bym dodal do netheru ten spawn, co kiedys rider pisal jak sie nie myle.

Nie rider tylko Hyper...

3. Na tak
Pozdrawiam
Niedostępny
dosyc chaotycznie napisales ta swoja propozycje.
ogolnie obie mapy resetuja sie rownoczesnie co 3 dni.
jak zrobie rzadsze restarty, to bedziecie marudzic, ze wszystko jest rozkopane, ciezko cos znalezc itp.
a jak zrobie codzienne, to bedzie tak jak kiedys, czyli /sethome i codziennie wydobywanie tych samych rud.
co 3 dni taka sytuacja w miare ujdzie, moim zdaniem to wystarczajace resety mapy.

a jesli chodzi o nether, to moge niedlugo wygenerowac nowa mape i zrobic na niej jakis prosty spawn.
w sumie na surowcowej mozna zrobic to samo (znaczy bez spawnu, bo po co).
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości