Cichy kurde zajmij sie tym serwerem? nie było mnie raptem rok i tu 30x mniej ludzi. Patrzyłes w konsole i patrzysz dalej zamiast serwer rozwijać. Był popularny a ty to zepsułeś ogarnij sie.
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
MrFraky, lepiej ty się ogarnij, nawet nie wiesz ile w ten rok Cichy wprowadził nowości i pewnie nie wbiłeś na serwer, a już wątek piszesz.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Serwer powoli sie rozwija. Dzisiaj na pvp z pistoletami doszlo troszke zmian (repair i ustroj). 3 miesiace temu (chyba) powstalo 1vs1, zrobiono nowy spawn na classicu, dodano /ignore, ranking tygodniowy na pistoletach, wyznaczanie itd. Ale fakt faktem - serwer powoli traci osoby, dzisiaj 120 osob bylo. Przydalby sie nowy tryb, ale nie minigra. Ale i tak zapewne nic z tego nie bedzie...
Ale takie drobnostki... niech zrobi coś wiekszego a nie komendy dodaje czy tam wygląd zmienia
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
To jest tak, ze sam mozesz zbudowac tez jakies budowle na tryb, a cichy to przemysli. To samo z arenami na 1vs1/pistolety. Hayer robil i sie przyjela. Na 1vs1 niedlugo bede budowac ale watpie aby cos to dalo. Zbuduj jakies budowle na tryb, pokaz cichemu jak sie spodoba to na takie 15% zrobi z tego tryb. Jak chcesz to zareklamuj na facebooku/youtube czy co tam masz serwer to mozliwe ze przyjda inni.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Przepraszam, ale obecnie narzekasz że na serwerze jest mało graczy, a teraz chcesz abyśmy nie grali w Minecrafta tylko wyszli na dwór. Jedno wyklucza drugie.
Proszę zachowaj kulturę, to naprawdę wiele pomoże.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Nie chodzi mi zeby nie grali tylko no wiesz niektorzy graja cały dzien ta garstka mała a reszta nawet tego serwa nie ma cichy niech zrobi strone na fb niech kanał na youtubie niech puszcza cos co zacheca i napewno ludzie wbija bo wiele osob oglada mc na yt a jeszcze wiecej ludzi wbija na yt