Tylko Fajnie ze tu i tu Auto-Sklep budował Zakopanu_trupXD
Akurat ja Mu pomagałem nie jest to jego całkiem jego autorski Sklep
Oddzielaj dwukropek od linku, inaczej ci system nie złapie, że to link.
A tak do rzeczy: To nie można dodać prawa autorskiego na serwer? Polegałoby to na tym, że byłaby baza do wstawiania screenów/filmików, które pokazywałyby, że to jest mój pomysł i nie wolno go kopiować, ponieważ kto to uczyni, skończy z banem na serwer.
Cały środek budowałem sam co Xmany jak widać potwierdza bo budował tam mechanizmy. Niedawno TikTok sprzedał ten sklep a ja i on się pokłóciliśmy i chciał się widocznie na mnie odegrać. Trzymajcie się od TikToka z daleka bo to zwykły wykorzystywacz i krętacz, a gdy się na coś nie zgodzicie i coś idzie nie po jego myśli skutki są takie jak tu widać. Zgłasza was mimo tego że wie o tym kto to budował.
Pozdrawiam Zakopanu_TrupXD
PS: uważajcie na niego (TikToka)
Potwierdzam Zakopanu_TrupXD budował ten auto-sklep tiktokowi
A TikTok powiedział mi tylko w jakim kolorze budować paski i wielki kozak się zrobił i ile on to nie wymyślił.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Skoro oba budowal zakopanu_trup, to nawet kopia nie jest. Poprostu, zrobil tak samo innemu graczowi jak i sobie. Niektorzy by chcieli miec takie budowle "popularnych" graczy.
Właśnie mati a najgorsze jest to że titok o tym wie, że to ja wnętrze budowałem...