skup
może by tak dodać więcej rzeczy do kupienia i sprzedania?? bardzo by się przydało
np. jakie? i za ile?
na classicu jest bardzo rozbudowany sklep i skup w porownaniu do pozostalych serwerow.
[Obrazek: sygnaturka.png]
Np poty sily prosze. Koxy refy

Pota sily 100zl refil 350zl kox 4k
(05-04-2017, 14:27)pawcio890 napisał(a): Np poty sily prosze. Koxy refy

Pota sily 100zl refil 350zl kox 4k

Nie, mozna kupic zloto i sobie zrobic koxy
Pozdrawiam
Niedostępny
Praktycznie - nic.
Jest "parkour" po jajko konia, w sklepien jest wystarczajaco itemow... Ale brakuje mi w sklepie dowch przedmiotow - obsydianu i pajeczyn.
(05-04-2017, 14:58)Mati :) napisał(a): (...) brakuje mi w sklepie dowch przedmiotow - obsydianu i pajeczyn.

Mi szczególnie pajęczyn brakuje (raczej czasu na szukanie go). Mamy dużo miejsca na tym bazarku, dodanie straganów nie będzie problemem. Teraz tylko kwestia balance'u.

Niedostępny
Skup latarni za 25 k
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
No bejkony po 25k i te poty sily bo na pvp sie przydadza a teraz ich nir sella po 100zl zeby chodzily
Welp, po co wgl skup latarnii? Jak się nie ma $ co z nim robić to owszem, kup latarnię, ale jak Ci się znudzi to nie płacz, że nie masz gdzie latarnii usunąć. Potki siły na skupie to tylko "lots of cash" dla VIPów.

Na nie.

Niedostępny
iam dodanie pajęczyn byłoby nie fair wobec graczy którzy je posiadają! Ale skoro chcecie je dodac to równie dobrze dodajcie endstony głowy graczy do sklepu Big Grin ! pajeczyny sa na serwie mozna je kupic od innych graczy za określona cenę ! a ze jest ich malo i mala ilosc osob je posiada tak jak glowy gracza i endstone stały się one walutą drogocenna !!!
[Obrazek: 30j1v9e.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości