Zbanujcie to coś...
Twój nick: Szwed
Nick oskarżonego: _MADZIX_
Opis sytuacji: Spamuje, reklamuje...
Dowód/Screen: Jeszcze jak!

PS: Cichy ma dzieci? Wink xDDDD

Załączone pliki Miniatury

Mam wrażenie, że ona nie zbyt wie że stron internetowych też nie można reklamować.
miusica.ly to jakaś strona o muzyce, a nie żaden serwer Minecrafta.

Chciałbym zaproponować bana ostrzegawczego, bo z tego co widzę to stały gracz...

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
(03-31-2017, 10:36)Tails napisał(a): Mam wrażenie, że ona nie zbyt wie że stron internetowych też nie można reklamować.

Chciałbym zaproponować bana ostrzegawczego, bo z tego co widzę to stały gracz...

Według prawa karnego, nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania, mysica.ly to jakaś aplikacja typu snapchat tylko, że tam się nagrywa siebie do muzyki chyba.
Tutaj bardziej chodzi o spam niż o reklamę...
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

(03-31-2017, 10:36)Tails napisał(a): Mam wrażenie, że ona nie zbyt wie że stron internetowych też nie można reklamować.

Musical.ly to aplikacja w której się nagrywa siebie pokazując różne ruchy do różnej muzyki, wiem coś o tym. Ona po prostu nie ma za dużo "fanów" i chce ich zdobyć reklamując się w mc :_: ( W tym wątku bardziej raczej chodzi o spam niż o tą reklamę swojego profilu )
Pomogłam? Możesz dać rep! Big Grin
(03-31-2017, 10:56)Emma :3 napisał(a): Musical.ly to aplikacja w której się nagrywa siebie pokazując różne ruchy do różnej muzyki, wiem coś o tym. Ona po prostu nie ma za dużo "fanów" i chce ich zdobyć reklamując się w mc :_:

To niech to robi gdzie indziej. Myślę, że serwer mc nie jest stworzony do spamowania jedną reklamą, to tak jakbym wysłał 100 wiadomości z moim snapem, wątpię żeby komuś się to spodobało...
(03-31-2017, 10:38)Kacpi ^^ napisał(a):

Według prawa karnego, nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania, mysica.ly to jakaś aplikacja typu snapchat tylko, że tam się nagrywa siebie do muzyki chyba.
Prawo Karne, Prawo Karne...
Nie wiem na co wy się na to cały czas powołujecie, jak to nie ma sensu.
Tu panują nieco inne zasady.

Zaproponowałem tylko aby dać jej bana ostrzegawczego (ze względu na to że prawdopodobnie nie wiedziała, a już tu długo gra), nie musicie robić kolejnej kłótni...

[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
(03-31-2017, 11:17)Tails napisał(a): Prawo Karne, Prawo Karne...
Nie wiem a co wy się na to cały czas powołujecie, jak to ma nie ma sensu.

Zaproponowałem tylko aby dać jej bana ostrzegawczego (ze względu na to że prawdopodobnie nie wiedziała), nie musicie robić kolejnej kłótni...

Hmm... jakiej kłótni? Po prostu powiedziałem, że jak nie zna regulaminu to nie powinien być argument żeby dostała krótszego bana niż inni. Nie mówię, że od razu perm, ale powinna dostać normalnego bana jak inni gracze za reklamę serwera teamspeak etc.
Moim zdaniem to ban ostrzegawczy chyba tu będzie ok, jak tails pisał bo tu bardziej chodzi o spam niż reklamę...sam nieraz widziałem jak ktoś podawał swój nick ze skypa i mówił żeby go zapraszać do znajomych.

Tak w ogóle to administracja nie przyjmuje poucinanych ss ;c
........................................UwU
Niedostępny
(03-31-2017, 12:35)Mateuu napisał(a): Tak w ogóle to administracja nie przyjmuje poucinanych ss ;c

Haha ten ss jest dobry i administracja go przyjmie bez problemu. Widać, że spędzasz mało czasu na forum.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości