co robić
Cichusku, co mam zrobić, jeżeli włączam minecraft zyczu itp (wszystkie mc nawet sky-landowego) pisze za kazdym razem brak odpowiedzi, i wychodzi, a wszystko przez to, że chcialem zmienic txt i mnie wywalilo, mam nadzieje, że wiesz jak to naprawić, pozdrawiam, Piotrek
przeciez napisal, że miał. Usuń minecrafta i plik .minecraft w %appdata% i zainstaluj od nowa

Niedostępny
(08-22-2016, 23:17)Lukasz512 napisał(a): Ściągnij sobie sky-landowy minecraft

Umiesz czytać? Napisał że z wszystkimi próbował

Proponuję abyś usunął folder .minecraft (skopiuj sobie światy z folderu saves, i inne rzeczy które uważasz za konieczne) A następnie uruchom ponownie launcher wybierz jaka chcesz wersje i poczekaj a mniecraft zainstaluje ci się na nowo :) Potem możesz wkleic do nowego folderu .minecraft swoje światy itd.

Mam nadzieję że pomogłem :) jak pomogłem możesz dać plusika xD
........................................UwU
Niedostępny
(08-22-2016, 23:33)Mateuu napisał(a):
(08-22-2016, 23:17)Lukasz512 napisał(a): Ściągnij sobie sky-landowy minecraft

Umiesz czytać? Napisał że z wszystkimi próbował

Proponuję abyś usunął folder .minecraft (skopiuj sobie światy z folderu saves, i inne rzeczy które uważasz za konieczne) A następnie uruchom ponownie launcher wybierz jaka chcesz wersje i poczekaj a mniecraft zainstaluje ci się na nowo Smile Potem możesz wkleic do nowego folderu .minecraft swoje światy itd.

Mam nadzieję że pomogłem Smile jak pomogłem możesz dać plusika xD

Przepraszam niedoczytałem
chyba wszystko dobrze, tylko jak napisał Mateuu, nie skopiowałem tych różnych txt itp z MC, i musze od nowa sciagac np: txt, ale tak, to wszystko dobrze Big Grin dziękuje bardzo wam Smile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości