Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
kto byl dodany do tej dzialki?
Talarka17 i MagicStick09
Ale oni sami z siebie to raczej nie. Możliwe ze kto im się wlamal na konto
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
z tego co widze, to jeszcze miales dodanego gracza drama i grzanapl.
grzana logowala sie wczoraj wieczorem na chwile i wyszla o 22 z gry.
a talarka17 grala od polnocy do jakos 3 nad ranem i z tego co widze, to miala dostep do wszystkich twoich aktualnie zniszczonych dzialek.
hayer nie ma dostepu do twoich dzialek jako moderator, a na twoje konto nikt poza toba sie nie logowal.
Ale Drama i GrzanaPL były usunięte z działki tuz przed tym wlasnie napadnieciem. Także pozostaje Talarka17 (bardziej prawdopodobne) i MagicStcik09
Skoro grala do 3 nad ranem, to na pewno nie ona. Ona chodzi przeważnie przed 23. Razem z Grzana
z tego co widze, to talarka nie logowala sie od przynajmniej 10 dni (dalej mi sie nie chce sprawdzac) i weszla dopiero wczoraj, a adres ip z dzisiejszej nocy pokrywa sie z tym z ktorego weszla wczoraj o 11 rano na okolo 5min gry.
magicstick gral ostatnio 2 dni temu.
Czyli wychodzi na to, ze osoba która grala na koncie wczoraj o tej 11 i dziś w nocy to ta sama postać?
Wiem,że nie na miejscu ale nie chodzę z Talarą spać xdd.A i Talarka nie wchodzi na classica bo usnęło jej działki i powiedziała,że nie będzie tam grać. Gra tylko na pvp z pisto
Navigare necesse est, vivere non est necesse
juz hub wie o wszystkim, ale jeszcze tutaj to napisze.
nie wiem czy ktos sie wlamal na konto talarki, ale brunokastner byl wtedy na serwerze.
ich adres IP sie zupelnie rozni, ale pisal z nia, i zapewne wszystko widzial.
w jego enderchescie znalazlem glowe hub'a, ktora tylko on mial. przedwczoraj jak sprawdzilem w kopiach serwera bruno nie mial tej glowy, a pozostale rzeczy z tej skrzyni nawet nie zmienily swojego miejsca.
w dodatku z tego co sie dowiedzialem, bruno oddal talarce jedna ze swoich pustych dzialek. bodajze id 1;1 (no, przynajmniej blisko spawnu).
jeszcze moge napisac, ze o 3 godzinie tylko ci dwoje byli na serwerze. takze bruno zostal zbanowany, bo nic nie zglosil, nie przyznal sie, dostal czesc przedmiotow (albo i wszystkie) z tej kradziezy.
a talarce zmienilem haslo i jak bedzie je chciala odzyskac, to poprosi grzancie, bo z tego co wiem to sa siostrami.