Podrabianie ss'ów :)
Wiem, że było już pisane na temat podrabianych ss'ow, i jak zaczęto grozić "koxuseba" to się przyglądnęliśmy tym ss'om Smile no i przy ss'ie 19tomelozo233 jest kilka błędów Smile
W załączniku ss który oni wstawili (link do tematu gdzie go wstawili: http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=18513 )

Wszystkie ss'y jak w cs'ie 1.6 się przybliża i szuka się pikseli, które nie pasują Smile
No to tak przybliżamy ss'a i widzimy:
1. nawias prywatnej rozmowy, której nie jest równo, tak jak powinno być. Prywatna wiadomość od 19tomelozo233 jest wcześniej o 1 piksel niż napis graczy niżej czy wyżej (a powinien być równo)
[Obrazek: eyzpRKk.png]

2. występują niebieskie piksele (zaznaczyłem w kołeczka) Smile
[Obrazek: DzBtkzN.png]

Mam nadzieje, że w takim razie wszystkie tematy gracza o nicku na forum " The_Lipson " zostaną uznane za podrobione, a gracze którzy dostali bana w ten właśnie sposób zostaną odbanowani, a gracz dostanie perma na serwerze, oraz forum na IP Smile
Wszystkie obrazki jakie wstawilem dodaje również w załączniku Smile
Liczę że tematem zajmie się WŁAŚCICIEL Smile

Pozdrawiam, Chrobras! Smile

Załączone pliki Miniatury

Przepraszam jak on to podrobił ?
Jakby były podrobione ss to by administracja się zorientowała ;p
........................................UwU
Niedostępny
Cos im ten ss nie wyszedł no ale jak widac pierwsza skarga to ich była Big Grin jeszcze dopisze wczoraj gadałem z nimi na ts i grozili mi ze jak nie dam im 150 k to takiego własnie ss mi zrobiom Big Grin jak widac gimbusom nudzi się w domach szkoda tylko gracza 19tomelozo233 bo juz wyspe ma usuniętą Sad ale tak jest jak administratorzy potrzebują dowodów
(02-20-2016, 14:11)Mateuu napisał(a): Przepraszam jak on to podrobił ?

wytłumacz mi tylko ty, dlaczego są takie błędy jakie zaznaczyłem Smile
Poza tym administracja nie jest robotami i pewnych rzeczy mogą nie zauważyć Smile
Rzepielinka sama chciała dowodów, więc inaczej nie dało by się tego załatwić Smile

Proszę żeby zwykli gracze nie robili tu SPAMU i zostawili tema to oceny ADMINISTRACJI, a najlepiej Cichuska
(02-20-2016, 14:16)Chrobras napisał(a):

Poza tym administracja nie jest robotami i pewnych rzeczy mogą nie zauważyć Smile
Rzepielinka sama chciała dowodów, więc inaczej nie dało by się tego załatwić Smile

Proszę żeby zwykli gracze nie robili tu SPAMU i zostawili tema to oceny ADMINISTRACJI, a najlepiej Cichuska

omg niebieskie pole ehhh nie macie się do czego uczepić ? może ma zmodyfikowany txt widać że go oboje nie lubicie i wszystko zrobicie aby dostał bana mimo ze się wam (waszemu innemu koledze) należy ;p wię lepiej nie róbcie teorii spiskowych bo nie da się czegos takiego zrobić a jakby się dalo by na pewno admini by zauważyli ;p
........................................UwU
Niedostępny
(02-20-2016, 14:19)Mateuu napisał(a):
(02-20-2016, 14:16)Chrobras napisał(a):

omg niebieskie pole ehhh nie macie się do czego uczepić ? może ma zmodyfikowany txt widać że go oboje nie lubicie i wszystko zrobicie aby dostał bana mimo ze się wam (waszemu innemu koledze) należy ;p wię lepiej nie róbcie teorii spiskowych bo nie da się czegos takiego zrobić a jakby się dalo by na pewno admini by zauważyli ;p

Jak pisałem, zostawiamy temat dla administracji, i to ona będzie na szczęście o tym decydować a nie ty Smile
mateuu człowieku juz nic lepiej nie pisz błagam cie bo nie wytrzymam tu nie chodzi o to zeby nawet bana dostali tylko np ja bana nie dostał za nic.......

a te ss są na 100 % podrobione
Na drugim screenie to samo widać:
[Obrazek: 3rFmLtC.png]

19tomelozo233 odbanowany, a oszust zbanowany.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości